Magazin

KARLEUŠA OSULA PO TAJANSTVENOM: Nastao OPŠTI HAOS među članovima ŽIRIJA, a evo zbog čega!

Napisao H. H.

Nakon što je tajanstveni dao svoj komentar na pjevanje jedne takmičarke u “Zvezdama Granda”, srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ga je opasno isprozivala.

“Djevoka broj 1 super, bićeš mjerilo kvaliteta za pjevanje, baš si rasan pjevač. Tajanstveni ne treba da ima toliku mogućnost da se zbog njega neko šalje ili ne šalje dalje. Djevojka broj 2 ima 17 godina i odlično pjeva“, rekla je Jelena na samom početku, piše “Kurir“…

Tajanstveni nije dijelio mišljenje sa pjevačicom, pa je iznio svoje mišljenje.

“Ne poznajem pjevače kako ih poznaje žiri, ja slušam njih prvi put i imam pravo da dam svoj glas kako ja mislim i ne treba niko da utiče na mene. Pjevati Veričinu pesmu, to moraš maestralno da odradiš da puca zemlja, ovdje je isfalširano, trileri su kafanski i prosječni“, rekao je skriveni, na šta je ga je Bosanac pitao da li ima srca.

Karleuša mu ovo nije prešutila, pa je sama sebi dala glas.

Ovo nema veze sa mozgom, ako ona nije dobila vaš glas, onda vi nikada ne treba nikome da date glas. Sram vas bilo“, rekla je ona.

Nakon toga, diskusiji se priključila Viki Miljković koja nije mogla da dođe do riječi, pa su brojne psovke brujale u studiju.

Aca Lukas je odbranio skrivenog naglašavajući da je on samo htio da se odbrani od napada Jelene Karleuše.

Komentari

komentara