Magazin

Evo kako voditelj izgleda nakon što ga je Rasta pretukao i koji su razlozi napada!

Napisao H. H.

Voditelja Slobodana Nešovića, kojeg je u utorak pretukao reper Stefan Đurić Rasta, suprug pjevačice Ane Nikolić, paparaco Kurira je uspio prvi da uslika poslije incidenta koji se desio u centru Beograda. Nešović, koji je član emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškaricma“, nije htio da komentariše tuču koja se desila u Kondinoj ulici u centru Beograda.

Podsjetimo, reper Stefan Đurić Rasta u društvu četvorice prijatelja došao u Nešovićevu agenciju, a sukob se desio navodno zbog novca koji Nešević duguje Rasti za autorska prava. Reper je sa četvoricom prijatelja priveden na saslušanje, a nakon sat vremena pušten je iz pritvora. Kako saznajemo, protiv sve četvorice će biti podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

“Rasta je juče od ranog jutra bio na vezi s Lokom, svađali su se preko telefona. Koliko sam upućen, Đurić ga je optuživao da mu duguje novac za autorska prava. Pošto nisu uspjeli da se dogovore, Rasta je iznerviran s prijateljima zapucao u Nešovićev studio. Reper je na ulaznim vratima počeo da viče i psuje, uvrede su prštale i s jedne i s druge strane. Rasta je zahtijevao da s Lokom raskine ugovor o saradnji, a pošto se on pravdao da taj dokument nema kod sebe, došlo je do koškanja. Nešović je prvi odgurnuo Đurića, ovaj mu je uzvratio i tu je nastao haos“, priča dobro obaviješten izvor Kurira.

(Kurir)

Komentari

komentara