Magazin

Carinik je vidio prelijepe djevojke u autu: Krenuo je pretres, a kad se jedna skinula u gaćice, ostao je NIJEM!

Napisao H. H.

Kakvo ludilo na granicama – carinici su tokom praznika na srbijanskim prelazima Gradina i Batrovci zaplijenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije, a najluđi slučaj desio se kad su počeli da pretresaju jednu djevojku!

Kako je navedeno, na prelazu Gradina, prilikom izlazne kontrole, zaustavljen je automobil “Seat alhambra”. U njemu je bilo troje ljudi, svi iz BiH, djelovali su skroz obično. Međutim, carinicima je nešto bilo sumnjivo, pa su počeli s detaljnim pretresom, piše “Telegraf“…

Putnica se skinula, a u njenom donjem vešu imali su šta i da vide – 400 grama zlatne prašine i oko 70 grama lomljenog zlatnog nakita!

Zatim, u istom vozilu, kod druge putnice u brushalteru, pronađeno 140 grama lomljenog zlata, da je i kod trećeg putnika u novčaniku pronađeno oko 50 grama topljenog zlata!

U cijelom vozilu je, inače, zaplijenjeno više od 750 grama zlata.

Ali to nije sve – na prelazu Batrovci, u teretnom kombiju “Iveko” njemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica turskih državljana, carinici su najprije u kaseti za dokumenta pronašli kovertu sa devet narukvica od bijelog zlata, teških oko 60 grama.

Zatim su carinici u ručnoj torbi suvozača pronašli još 400 grama nakita od žutog zlata i pozlaćeni švicarski ručni sat “Rodeo”.

Vrijednost zaplijenjenog nakita je procijenjena na oko 12.000 eura, a protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Izgleda da se šverceri nisu nadali kontroli na Uskrs, ali… pravda je morala da bude zadovoljena.

Komentari

komentara