Magazin

Službeno je – Kate Middleton i princ William čekaju bebu!

Napisao admin

Iz kraljevskog je ureda stigla potvrda vijesti o kojoj se već dugo vremena šuškalo – mladi kraljevski par očekuje prvo dijete.


Kate Middleton i princ William (foto: cure.ba)

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea veselu su vijest objavili danas, a u izjavi stoji kako su kraljica, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla, princ Harry i članovi obje obitelji presretni zbog ove vijesti.

Vojvotkinja je nedavno primljena u bolnicu u Londonu zbog jutarnjih mučnina. Trudnoća je u ranom stadiju, a Kate će ostati u bolnici još nekoliko dana nakon čega će se nastaviti odmarati.

Premijer David Cameron na Twitteru je objavio da je oduševljen viješću te da će oboje biti divni roditelji.

Zanimljivo je spomenuti i da su oklade o tome kako će se dijete zvati počele i prije nego se pojavila vijest o trudnoći Kate Middleton, a među najpopularnijim imenima trenutno se nalaze Mary, Matilda, Edmund i George.

Britanski mediji pišu kako će ime djeteta, neovisno o tome bilo ono moderno ili tradicionalno, postaviti nove trendove imenovanja djece u Britaniji. Ipak, valja spomenuti i kako su kraljevski potomci najčešće dobivali “sigurna”, povijesna imena kao što su James, Edward, George, Mary i Elizabeth.

index.hr

Komentari

komentara