Magazin

POPOVIĆ IZGUBIO ŽIVCE, MIJENJA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Pogledajte ko odlazi, a ko dolazi!

Napisao H. H.

Poslije pet godina pauze, Stojanka Stoja Novaković se vraća u jato Saše Popovića kao članica žirija “Zvezda Granda“. Bela Ciganka (kako je nazivaju zbog istoimenog hita), napustila je najveću izdavačku kuću još 2012. nezadovoljna time što su u prvom planu bile mlade zvijezde “Granda“. U međuvremenu, situacija se promijenila, a Kurir piše da će je direktor “Granda“ Saša Popvić ponovo angažovati, ali ovog puta kao članicu žirija popularnog takmičenja.

– Stoja se začudila kada ju je Saša pitao da li pristaje da bude u žiriju “Zvezda Granda“. Nije očekivala takav poziv, ali joj se svidjela ideja da se oproba u toj ulozi. Problem je što ona ima dosta zakazanih nastupa i radnim danima, pa ne može da se uklopi sa snimanjima, koja traju do kasno uveče. Zbog toga joj je Popović predložio da za sada snimi nekoliko emisija, a da će kasnije pregovarati o stalnom angažmanu – kaže izvor Kurira.

 

Prema njegovim riječima, ni Stoja ni Saša nisu pominjali na čije će mjesto pjevačica doći u žiriju, ali se pretpostavlja da će za početak zamijeniti Lukasa, koji će imati dosta obaveza sa turnejom i velikim beogradskim koncertom.

 

– Tih nekoliko epizoda, Stoja će vjerovatno snimiti umjesto Ace. On kreće na turneju po Balkanu i sigurno neće moći da snimi neke emisije. Budući da Popović nju želi za stalnog člana od sljedeće sezone, pretpostavljam da planira nekome iz sadašnje postave da se zahvali na saradnji – dodaje ovaj izvor.

Komentari

komentara