Magazin

U SEPTEMBRU SVADBENA ZVONA: Ženi se Andrija Milošević, osoba za koju je govorio da će mu biti kum, nažalost je mrtav!

Napisao H. H.

Glumac Andrija Milošević krajem septembra staće na ludi kamen sa djevojkom Aleksandrom Tomić, a za kuma je odabrao svog vjernog prijatelja i kolegu Milana Kalinića, saznaje Kurir Stars.

– Andrija je više puta govorio kako će mu Marinko Madžgalj biti kum u crkvi kad se bude ženio. Međutim, tužna tragedija, s kojom on ni dan-danas ne može da se pomiri, učinila je svoje. Kada je zaprosio Sandru i odlučio da konačno stane na ludi kamen, počeo je da razmišlja koga bi mogao uzeti za kuma. Razmišljanje nije dugo potrajalo jer je logično da će pozvati Kalinića, s kojim je u sjajnim odnosima i jako se vole. Među njima nikada nije došlo ni do sitne rasprave, a kamoli do svađe. Pritom, Sandra obožava Milana – otkriva naš izvor.

 

Pozvali smo Andriju za komentar, ali on je, kao i uvijek, kroz šalu pokušao da izbegne odgovor.

 

– A odakle vam ta informacija? Otkud vi znate da ću da se ženim? (smijeh) Polako, nećemo ništa da silimo, ima vremena i za tu priču. Sve je moguće, dobro vi radite svoj posao. Milanče je moj dobar drug – rekao je glumac.

 

Podsjetimo, Andrija je nedavno počeo da živi sa Aleksandrom u stanu na Banovom brdu. On se s budućom suprugom uselio u stan od 120 kvadrata u blizini Hipodroma, za koji je prije više od godinu i po iskeširao čak 200.000 eura.

Komentari

komentara