Trudnoća i majčinstvo

MAJKA HRABROST – Marija Ferizović: Slomljena i u suzama slavim kćerki 1. rođendan!

Napisao admin

– Sama ne bih mogla da proslavim rođendan kćerki kako dolikuje. Zahvalna sam zbog nove radosti na licima moje djece. Preživjeli su traumu, sigurno su vidjeli kako me je muž mučio – rekla je Marija koja je pretrpjela teško nasilje od strane supruga.


Marija Ferizović (21), koju je dva dana zvjerski mučio nevjenčani suprug Ahmed Marinković (40), proslavila je jučer prvi rođendan najmlađem djetetu. Redakcija Kurira se potrudila da ovoj namučenoj ženi i njenoj djeci organizuje malu zabavu sa željom da, bar na trenutak, zaborave pakao kroz koji su prošli.

 

“Uvijek sam trpjela i ćutala“

 

I dok je na sigurnom pokušavala da se opusti, pred očima su joj navirale slike nedavno proživljenog mučenja. Teško joj je bilo što je sve troje djece bilo u stanu dok je trpjela iživljavanje.

 

– Ahmet ih je otjerao da ne bi gledali šta mi radi. Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao , da ne bi čula djeca. Uvijek sam trpjela i  ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletima, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala – pričala je nesrećna žena za Kurir.

 

– Danas je mojoj najmlađoj kćerki prvi rođendan – rekla je Marija zahvalivši se na pomoći da joj ovaj dan prođe u znaku veselja i radosti. Ona je dodala da njen muž nije tukao djecu, ali je često vikao na njih.

 

Kako se nezvanično saznaje, u  ponedjeljak će morati u bolnicu zbog polomljenog nosa i vilice. 

kurir

Komentari

komentara