Trudnoća i majčinstvo

Nevjerovatno – Pas otkrio da je trudna, pa spasio od smrti i nju i nerođenu bebu: Životinja nanjušila tešku bolest!

Napisao H. H.

Riki i Alana bili su presrećni, grlili su i ljubili Keolu jer im je otkrila pravo stanje stvari, a nisu ni slutili da je to bila samo prva u nizu dobrih dela koje je keruša učinila za njih

Alana (21) i njen suprug Riki Batler iz Kalifornije željno su iščekivali da dobiju dete. Međutim, iako nisu imali fizičkih prepreka, Alana nikako nije ostajala trudna.

Poslednji put kada su se ponadali, Alana je uradila test na trudnoću, koji je ponovo bio negativan i srušio nade porodice Batler. Bacili su test u kantu za smeće i pitali se da li je vreme da odustanu, piše Mirror.

Međutim, njihov ljubimac Keola, ženka japanske vrste psa akite, uradila je nešto vrlo neobično – njuškom je otvorila kantu, izvadila test i u zubima ga donela Alani.

Žena je ostala u šoku – na testu u međuvremenu pojavila još jedna crtica, što je značilo da je test ipak pozitivan!

Riki i Alana bili su presrećni, grlili su i ljubili Keolu jer im je otkrila pravo stanje stvari, a nisu ni slutili da je to bila samo prva u nizu dobrih dela koje je keruša učinila za njih.

Ubrzo, Alana je počela da se oseća loše. Imala je jake bolove u leđima, stalno joj je bilo muka. Iako je znala da je to od trudnoće, za svaki slučaj je otišla kod lekara. Tamo su joj rekli da je mučnina sasvim normalna, a da je leđa bole jer je sitne građe, a u trudnoći to zna da bude otežavajuća okolnost.

Pregledali su je i rekli da je to jednostavno takvo kakvo jeste, i poslali je kući.

Međutim, Keola je ponovo počela da se ponaša čudno. Neprestano je gledala u Alanu netremice i cvilela. Vlasnica ju je fotografisala tako tužnu, objavila fotografiju na društvenim mrežama i opisala Keolino neobično ponašanje.

To je videla i njena majka, koja je nazvala Alanu i rekla joj da psi sve osećaju i da životinja sigurno pokušava nešto da joj kaže.

Alana nije ostala ravnodušna, uznemiravala ju je rekcija njenog psa, pa je odlučila je da posluša savet majke i ponovo je otišla u bolnicu.

Čim je kročila na prijemno odeljenje, devojka se srušila. Prebačena je na intenzivnu negu i nakon serije testova i analiza, ustanovljeno je da Alana ima tešku infekciju oba bubrega.

Dobila je terapiju i odmah je počela da se oseća bolje.

“Mene i Linkolna danas ne bi bilo da nije bilo Keole. Situacija je bila neverovatna. Znala je da sam teško bolesna i trudila se na sve načine da shvatim šta želi da mi kaže. Lekari su mi rekli da ne bih preživela da je došla samo malo kasnije”, ispričala je Alana, držeći u rukama zdravog dvomesečnog sina.

kurir.rs

Komentari

komentara