Trudnoća i majčinstvo

KAD SU ROĐACI ČULI DA JE 13-GODIŠNJAKINJA TRUDNA – Tukli je i zlostavljali dok nije rodila, a onda…

Napisao admin

Četiri člana jedne porodice lišeni su slobode zbog premlaćivanja 13-godišnje rođake, a kojoj su htjeli izazvati pobačaj. Sada 16-godišnjakinja je ove sedmice prijavila sve policiji… U okviru istog slučaja, još jedna osoba se našla iza rešetaka zbog sek*ualnog napada na maloljetnicu. Kada su 2013. godine, četiri člana porodice doznala da je 13-godišnjakinja u osmom mjesecu trudnoće, odlučili su “stvar uzeti u svoje ruke” na užasan način.


Djevojka je rekla policiji u Dallasu (Teksas, SAD) da su joj prvo davali višestruke doze kontracepcijksih pilula, kao i tablete cimeta. Ali, kad to nije uspjelo, rođaci su fizički nasrnuli na 13-godišnjakinju i tukli je dok nije rodila.

 

Nesretna djevojka je ispričala da su joj ruke bile prikovane za pod, dok je jedan rođak sjedio na njenom trbuhu i “skakao gore-dole”. Drugi rođak je nogom udarao u stomak, a usta su joj prekrili jastukom, kako drugi članovi porodice ne bi čuli njeno vrištanje.

 

Žrtva kaže da je napad počeo oko 17.00 sati, a mučenje je prestalo tek oko 23.00 sata, kada su vidjeli da je prokrvarila. Tada su je stavili u kadu, gdje se i onesvijestila.

 

Jedan osumnjičeni je pokušao spaliti mrtvorođenu bebu na roštilju, a kad nije uspio, drugom osumnjičenom je dao bebu da je se riješi.

 

Pet osumjičenih je u zatvoru, a policija još traga za tijelom bebe.

doznajemo

Komentari

komentara