Trudnoća i majčinstvo

Realnost – Lekcije kojima će vas dijete naučiti!

Napisao admin

Danas vas nećemo podsjećati kako ćete uz dijete postati više strpljivi, a manje sebično, kako će vaše srce rasti zajedno sa svakim napretkom vašeg djeteta • Sve su to realne promjene, no daleko su od cjelokupne realnosti


Ilustracija (Foto: arhiva)

Naučit ćete se zabavljati

Pritom ne mislimo na zabavu koju ste proživjeli u ludim izlascima, već mnogo neviniji način zabave. S djecom ćete naučiti kako je lijepo opet hodati bos po travi, leći na travu i gledati u nego bez da razmišljate hoćete li zaprljati novu majicu ili imati trave u kosi. 

 

Shvatit ćete koliko mana imate

Djeca obično najbolje ukazuju na pogreške, pa nije ništa čudno da uz djecu postanete svjesni nekih svojih mana koje niste primjećivali. Pozitivna stvar je da ćete se vrlo dobro znati nositi s njima i shvatiti kako imati manu zapravo nije ništa čega bi se trebali sramiti. 

 

Moći ćete nadoknaditi sve ove godine bez crtanih filmova

Unatoč vrlo napornoj zadaći roditeljstva, morate priznati da je pravo olakšanje s djetetom pogledati omiljeni crtić i zaboraviti na sve probleme. 

 

Sve iz ormara je ponovno u modi

Čak i ako ne želite pristati nositi staru odjeću kod kuće, djeca su ta koja će s oduševljenjem dočekati otvorena vrata pred svom garderobom koja se vama više ne sviđa.

 

Kondicija će vam se popraviti

Nemate vremena za vježbanje? Trčanje za klincima ili trčanje s klincima vjerojatno će biti dovoljno da izgubite svaki gram viška. Pridružite se igri u parku ili trčanju stepenicama i rezultati će se vidjeli vrlo brzo.

 

Razgovori s djecom učinit će vas mudrijima

Često ćete se uloviti kako ispitujete dijete sasvim beznačajne sitnice samo kako bi malo odmorilo od jurnjave po kući i umirilo se u vašem razgovoru, a pritom ćete naučiti razmišljati i na mnogo jednostavniji i manje opterećen način.

 

Imate najbolje moguće opravdanje

Sva ona druženja i rođendani na koje vam ne se ide, sada je gotovo s time. Dijete je uvijek dobar izgovor na koji nitko neće posumnjati!

 

index.hr

Komentari

komentara