Trudnoća i majčinstvo

ANA NIKOLIĆ O POROĐAJU: “Imam veliku tremu, porodiću se na ulici!”

Napisao H. H.

Sigurno da je porođaj jedna od najljepših, a u isto vrijeme i najstrašnijih stvari u životu jedne (buduće) mame.

Naravno, izuzetak nije ni srbijanska pjevačica Ana Nikolić koja kaže da, iako se mnogo plaši porođaja, jedva čeka da rodi bebu, piše “SrbijaDanas“…
Ona bi trebalo da se porodi na ljeto, ali su pripreme već uveliko u toku. Ana u šali kaže da ima utisak da će je dolazak nasljednika uhvatiti nespremnu, a prisjetila se i priča njene mame i kako je to izgledalo kada se porađala sa njom i bratom:

“Imam utisak da ću se poroditi na ulici i to za 15 minuta, onako spontano. Tako se i moja mama Milijana brzo porodila i sa mnom i sa bratom. Sve prirodno, bez epidurala i sličnih stvari”, izjavila je Nikolićeva i dodala da od doktora ovisi na koji način će se poroditi.

“Po prirodi sam kukavica, ali ostavila sam mom doktoru da procijeni šta je najbolje, da li ćemo carskim rezom ili prirodnim putem obaviti porođaj, što bih ja više željela. Nikada nikog nisam slušala, ali sada sve upijam od doktora kao malo dijete, mnogo sam disciplinovana. Sve što mi doktor kaže, tako i radim. Imam veliku tremu zbog porođaja, nije mi dobro koliko se plašim. Ali ‘ajde, svi smo mi tako došli na ovaj svijet, pa će i sa mnom biti okej”, zaključila je popularna srbijanska pjevačica.

Komentari

komentara