Trudnoća i majčinstvo

​Severina gubi 300 000 eura zbog trudnoće

Napisao H. H.

Regija ne prestaje brujiti o trudnoći popularne pjevačice Severine.

Je li Severina trudna ili nije? – pitanje je to koje muči cijelu regiju, a na koje još uvijek nema službenog odgovora. Šuškanja su započeli srpski mediji koji su objavili vijest o trudnoći popularne pjevačice, a sada Kurir piše da je Severina već u gubitku 300 tisuća eura zbog trudnoće.

Navodno je Severina poslušala savjet liječnika, koji joj je savjetovao strogo mirovanje, pa je otkazala sve nastupe, osim nastupa u Split na svoj rođendan 21. travnja i nastupa u Americi, gdje bi zajedno s Ministarkama trebala otputovati na mini-turneju u Las Vegas.

A upravo se nastupom u Las Vegasu pohvalila i na svom Instagram profilu.

“Kao mala, sanjala sam da ću pjevati u Las Vegasu. Vjerujte u svoje snove. 29.04. u hotelu The Cosmopolitan Las Vegas (The Chelsea) će biti dobra noć, predosjećaaam… Viva Las Vegas”, napisala je pjevačica u opisu objavljene fotografije na kojoj se vidi reklama njezina nastupa.

Srpski mediji pišu da bi pjevačicu njezino prethodno putovanje u Ameriku moglo skupo koštati. Naime, ona je u veljači na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz Los Angelesa, ali datum na dokumentima sa stranice američke vlade koja bilježi kretanja stranaca pokazuju da je u Americi bila u razdoblju od 16. listopada do 23. studenog. Navodno se to poklapa s datumima kada ju je bivši partner Milan Popović tražio da se dogovore oko toga da njihov sin Aleksandar bude s njim, a ne s dadiljama. Severina je navodno tvrdila da je bila kod kuće kada ju je Popović tražio, a on je pak podnio sudsku tužbu protiv pjevačice zbog zanemarivanja djeteta jer mu se nije javljala na telefon, pa je Aleksandar ostao kod tate duže nego što je bilo planirano, prenosi Net hr.

 

Komentari

komentara