Trudnoća i majčinstvo

Užasnuta majka: “Sa zgrade mi je u dječja kolica doletio opušak! Djetetu je progorio jaknu!”

Napisao H. H.

Zagrepčanka Ilka objavila je na Facebooku fotografiju spaljene jakne svog djeteta i opisala kako je do toga došlo. Vjerovali ili ne, jaknu je spalio opušak koji je doletio u kolica!

Evo da se ‘pohvalimo’, ovo je spaljena jakna djeteta od godinu dana koje se vozilo u svojim kolicima, i eto sa zgrade ulica Slavenskog (ulaz kod knjižnice grada Zagreba) neko je bacio opušak od cigarete koji je pao u kolica i na sreću samo je jakna stradala. Ljudi dragi pa gdje vam je pamet”, zapitala se užasnuta majka.

Drugi članovi grupe Prečko, moj kvart napisali su da imaju slična iskustva s prolaskom pored te zgrade, piše “Zagreb“…

“I mene je sa te zgrade čik pogodio dva puta. Od toga je jedan upao u jaknu kod kragne”, napisala je jedna stanovnica Prečkog, a druga je otkrila još gore iskustvo:

“Problem je što sve to baca jedan deda koji je bolestan i očito se gubi i ne možeš mu objasniti neke stvari. Ljetos je bacio pola lubenice kroz prozor, a živi na 8. katu. Mi smo mislili da je vani saobraćajna bila kako je jako lupilo u one ormariće od struje. Sva sreća pa niko nije prolazio u tom trenu. Deda je nemoguć! Tako da čitaba na ulazu neće ništa pomoći inače bi i sama to napravila (s obzirom da živim u tom ulazu)”, napisala je nakon čega su neki članovi predložili da se na ulaz postavi pismeno upozorenje onome ko se ovako neodgovorno ponaša.

Komentari

komentara