Trudnoća i majčinstvo

Zbog ovog gesta svi su osudili Đokovićevu ženu: Fanovi šokirani njenim stavom, ovo su odbrusili!

Napisao H. H.

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, objavila je na svom Instagram profilu dio govora feministkinje čimamande Ngozi Adiči o vaspitanju djeteta.

Učimo dječake da se plaše slabosti, ranjivosti. Djevojčice učimo još nečemu gorem – da udovoljavaju krhkom muškom egu. Moramo drugačije da vaspitavamo djevojčice. Moramo drugačije da vaspitavamo i dječake – kaže ova feministkinja, a njen video na svom Instagram profilu podijelila je Jelena Đoković i dobila niz uvreda od strane njenih fanova koji se nisu složili sa njom.

– Djecu treba ravnomjerno vaspitati, a ne nabijati na nos ti to možeš ti si sposoban i na silu ubijati radost i spontanost života. Svi imamo svoje kvalitete – piše u jednom od komentara, a onda su se drugi nadovezali.

– Zapad je uspio da uništi svoju djecu, molim vas dođite u USA, provedite jedno 20 godina sa vašim stavovima koje imate trenutno. Pući će vam srce od bola i tuge kada vam djeca snažna i samostalna jednako vaspitana okrenu leđa u 16-18 godina, kada vas sutra kao matore roditelje ostave u domu dok ne umrete od tuge, jer vaša će djeca biti prezauzeta od ogromnih ciljeva i ambicija. Porodica je ključ svega, porodica na zapadu ne postoji baš zbog ovakvih što propagiraju gluposti – stoji u komentarima.

(Pulsonline.rs)

Komentari

komentara