Poslovni kutak

Nova radna mjesta i jeftinija vožnja – Mostarskim ulicama počinje voziti nova taksi služba!

Napisao admin

S obzirom da su cijene goriva iz dana u dan sve skuplje, a uskoro kreće s radom i MO Parking, Mostarci će zasigurno radi uštede sve manje koristiti svoja vozila, što daje slobodnog prostora Taxi službama.


Taxi (Foto: Bljesak.info)

Iako Mostarci ‘nemaju običaj’ voziti se u TAXI-ju, možda zbog visokih cijena ili pak nesigurnosti, ta navika bi se uskoro mogla promijeniti.

Naime, tvrtka Moj Taxi počinje s radom iduće sedmice i u promet će pustiti 11 jednobrazno brendiranih vozila. Moj taxi je ‘taksi po pozivu’, što znači kako će našim sagrađanima vozila biti dostupna 0-24h, a sve to po vrlo prihvatljivim cijenama.

Dok za lokalne TAXI službe u Mostaru ćete za start taksija platiti tri marke, cijena po kilometru je marka i po, dok su noću cijene skuplje za 50 posto, Moj taxi je mnogo jeftiniji, pa je 1km =1KM, a start i minimalna vožnja do prijeđenih 2km = 3KM, nakon čega taximetar kuca 0.5 KM poslje svakih prijeđenih 500 metara. Cijena je jedinstvena bez obzira koliko je putnika u vozilu. U usporedbi s lokalnim taksistima ali i gradovima iz okruženja, cijene su mnogo povoljnije i pristupačnije svačijem džepu.

Unatoč krizi u kojoj se nalazi Mostar kao i cijela država, s dolaskom ove TAXI službe otvaraju se nova radna mjesta, tako da je 30 osoba dobilo priliku za zaposlenje, koliko je zaposleno za početak, piše Bljesak.info.

cure.ba

Komentari

komentara