Poslovni kutak

Za primjera – Kako se traži posao naučite od Marije Pranjić!

Napisao admin

Marija je prije odbrane svog diplomskog napravila stranicu koja sadrži sve informacije o njoj, kao što su CV u tekstualnom i vizualnom obliku.


Marija Pranjić (Foto: zimo)

Pripremate diplomski i polako ste u potrazi za poslom? Nakon nekoliko mukotrpnih godina sigurno ne želite završiti na berzi – no zar je to jedini način kako se traži posao?

Tako ne razmišlja Marija Pranjić 23. godišnja studentica magistrica ekonomije zavidnog CV-a. Naime Marija je prije odbrane svog diplomskog napravila stranicu koja sadrži sve informacije o njoj, kao što su CV u tekstualnom i vizualnom obliku, radno iskustvo, što drugi pričaju o njoj i još mnogo toga.

“Ovu stranicu sam napravila kao dodatak svome životopisu, koja nudi više informacija o tome što sam radila i ko sam, te pokazuje zašto sam baš ja prava osoba kojoj se treba ponuditi posao.” kaže Marija.

Ova mlada i perspektivna djevojka je sudjelovala u brojnim natjecanjima u kojima obično dolazila do finala ili čak pobijedila. Pošto je CV relativno dugačak, preporučujemo da bacite pogled na onaj u vizualnom obliku koji pobliže prikazuje njene uspjehe, mozete ga pogledati OVDJE.

Prije nego posjetite njene stranice, spomenimo da je Marija jedna od 12 finalista za Intesa Sanpaolo Card University Award kao i jedna od 25 finalista za Startup Camp na Visu koje je pod pokroviteljstvom Američke ambasade.

Svi studenti koji ste u potragom za poslu možete potražiti inspiraciju kod Marije, koja će – ne sumnjamo – posao ubrzo naći, piše ZIMO.

cure.ba

Komentari

komentara