Moda

Veliko čišćenje – Pet komada odjeće koje morate izbaciti iz ormara

Napisao admin

Ako već niste zamijenili sezonsku odjeću i puloverima i debelim hlačama ustupili glavne pozicije u ormaru, vikend pred nama je prava prilika za to.


Žena, ormar (Foto: Cure.ba)

Kako će zbog većih komada odjeće biti manje mjesta, predlažemo vam da se odvažite na veliku čistku koja će vam pomoći da vaš ormar opet ‘diše’. Slijedećih pet odjevnih predmeta ove biste jeseni trebali izbaciti iz ormara, prenosi Zadovoljna.hr.

1. Izblijedjela crna odjeća

Koliko je god pažljivo prali, crna odjeća s vremenom izblijedi. Više nije tako efektna kao kada je bila tek kupljena, a može i narušiti sveukupni dojam. Kupujete li nove pulovere radije radije izaberite one od vune jer će puno manje izblijedjeti i duže će trajati od pamučnih.

2. Veste koje su se skupile u pranju

Koliko god vam bilo žao baciti vestu koja se stisla u pranju, nemojte oklijevati i napravite mjesta za novu. Veste se često znaju povlačiti po ormaru godinama, a da ih se uopće ne nosi, no ove jeseni budite dovoljno odvažni i oprostite se s njima.

3. Preuske pamučne majice

Pamučne majice na svakome, bez obzira na godine i kilažu, bolje stoje ako nisu skroz pripijene uz tijelo. No često se s učestalim pranjima stisnu, a kad postanu preuske vrijeme je da ih stavite na hrpu odjeće koju više nećete nositi.

4. Istrošene balerinke

Bez obzira koliko ste ih platili, koliko dugo ih imate i koje su modne marke, s istrošenim balerinkama se morate oprostiti. Razgažene i izgrebane mogu uništiti dobru odjevnu kombinaciju, stoga ih zamijenite novima.

5. Cargo hlače

Prije nekoliko sezona bile su hit, do prije dvije mogli ste ih još nositi, no ove sezone ležerne sportske hlače s puno džepova su out. Mnogi modni znalci sretni su zbog toga jer tvrde kako žene u cargo hlačama izgledaju zdepasto.

cure.ba

Komentari

komentara