Moda

Najpopularniji model – Čizme s nitnama (FOTO)

Napisao admin

Bilo da su na štikli, površini ili na platformi, ove sezone nitne su neophodan detalj na vašim cipelama.


A sve je započela modna kuća Chloe kada je za jesenju sezonu 2008. godine izbacile model po imenu ‘Susanna’ koja se rasprodala za nekoliko nedjelja. Od tada, popularnost nitni na obući, vrtoglavo raste, a ove sezone iz modne kuće Chloe odlučili su na modnu scenu ponovo vratiti popularni model svojih cipela. I nisu pogriješili!

Modeli čizmi s nitnama, čija je cijena preko hiljadu dolara, postale su predmet žudnje svake trendseterice koj drži do svog stila. Inspirisani ovim trendom, mnogi su brendovi masovne proizvodnje napravili vjernu kopiju koju možete pronaći i u našim trgovinama.

Čizme s nitnama možete kombinirati sa izuzetno elagantnom odjećom. A takva kombinacija će djelovati vrlo moderno i ‘moćno’, kako za poslovne, tako i za svakodnevne prilike. 

Kate Bosworth & Sienna Miller, poznate kraljice stila koriste svaku priliku kako bi obule svoj par ‘Susanna’ čizmica. Slijedite njihov primjer i ove jeseni kombinirajte ovaj otkačeni par cipela s nitnama, uz farmerice i zasigurno ćete baš poput popularnih trendseterica izgledati vrlo moderno i chic.

cure.ba

Komentari

komentara