Moda

Kakve vam čizme najbolje pristaju?

Napisao H. H.

Prikrijte svoje nedostatke i istaknite pozitivne strane

Prilikom odabira savršenih čizama koje će nam pomoći da se suočimo s niskim temperaturama u stilu, često, kada pokušavamo donijeti konačnu odluku, u obzir uzimamo samo najnovije modne trendove ili dizajn cipela. Međutim, kako bismo izabrali najbolje čizme u obzir moramo uzeti nekoliko dodatnih aspekata koji će nam pomoći u potrazi.

Bilo da imate kratke noge, široke listove ili široka stopala, postoje razne mogućnosti kojima ćete prikriti svoje nedostatke i istaknuti pozitivne strane. Osim odabira ispravne veličine, što je prvi i glavni uvjet koji čizme moraju ispuniti, također je važno razumjeti koji dizajn najbolje odgovara vašoj građi. Evo nekoliko stvari koje želite imati na umu, ovisno o vašim karakteristikama:

Široka stopala

Žene sa širim stopalima često se žale da im je zbilja teško pronaći prikladan par lijepih i udobnih čizama. Kako biste pronašli odgovarajuće čizme pozornost trebate usmjeriti na ženstvene dizajne s „okruglim prstima“, odnosno zaobljene na vrhu. Također birajte cipele s patentnim zatvaračem jer će vam tako stopalo lakše skliznuti unutra.

Šiljaste cipele s detaljima poput kopči, trakica na donjem dijelu čizme ili širokom petom manje su laskava opcija s obzirom na činjenicu da oni naglašavaju dojam širine. Opredijeliti se za čizmu s peticom općenito je puno bolja ideja nego za ravnu jer ćete tako vizualno suziti stopalo. Tamne boje imat će sličan učinak.

Komentari

komentara