Moda

Modne greške – Deset čestih modnih grešaka sa naših ulica

Napisao admin

Ženski portal Gracija.ba donosi listu od deset modnih grešaka koje se često dešavaju i na našim ulicama.


Modne greške (Foto: Cure.ba)

Čizme ljeti

Ne postoji nešto što se zove ljetne čizme. Čizme na bosu nogu i pritom na +30 stepeni niti mogu biti udobne niti izgledati lijepo na vama. Stop!

Sandale na štrample

Neke žene misle da su štrample u boji kože nevidljive pa će ih bez problema kombinovati sa sandalama. Štrample nisu nevidljive!!!

Previsoke štikle

Kada žene odaberu štikle koje premašuju pristojnih 10 centimetara, niti znaju ispraviti nogu, niti je lijepo gledati ih kako “nabadaju”.

Streč haljine

Uske streč haljine u bojama sve su češći izbor mladih djevojaka. Osim što ih je jaako teško ukombinovati da zapravo liče na nešto, zaista bodu oči!

Dekolte do pupka

I najzgodnija žena s najskladnijim tijelom i najljepšim grudima na svijetu u dekolteu do pupka može izgledati loše.

Majice do pupka

Jako delikatan odjevni komad koji se mora kombinovati zaista pažljivo. Rijetko koja kombinacija sa majicom do pupka je uspješna, zato je jednostavnije – a i bolje izbjegavati!

Plitke hlače u kombinaciji s tangama

Zaista nije sexy kada tangice izviruju iz preplitkih hlača. I tačka!

Haljina, a majica

U modi su trenutno toliko kratke haljine da se ne mogu nazvati ni tunikama. Dužina tih haljina ovisi najviše o veličini stražnjice.

Muha naočale

Svaki optičar i prodavač naočala koji zna nešto o tome reći će vam da sunčane naočale nikako ne smiju prekriti obrve u potpunosti, a također i da ne smiju doći do usana.

cure.ba

Komentari

komentara