Moda

Pogledajte – Je li ovo najveći modni promašaj Heidi Klum? (FOTO)

Napisao admin

Nakon što je u januaru preživjela bračni brodolom, Heidi Klum bacila se na posao te radi punom parom, a na promociji linije dječje opreme i odjeće koju je sama dizajnirala Heidi se pojavila u haljini ukrašenoj leopard printom.


Heidi Klum već je 20 godina jedan od najboljih top modela na svijetu, a mada je u modnom svijetu više od dva desetljeća, i njoj se ponekad potkrade modni promašaj. Tako je za promociju proizvoda za bebe koje sama potpisuje u New Yorku obukla haljinu leopard uzorka te natjerala mnoge na čuđenje.

Inače gotovo besprijekorno dotjerana Heidi, mnoge oduševljava svojim odličnim izgledom na kojem godine gotovo da i ne ostavljaju traga. Međutim, uprkos modnom znanju koje ima u malom prstu, 39-godišnja Heidi napravila je klasičan modni gaf i obukla se od glave do pete u uzorak leoparda, navodi Tportal.

Ali da cijeli slučaj bude još i gori, osim upadljivog printa, sam kroj haljine na jedno rame sa volanima na rubu uopšte nije laskao njenoj figuri što je dodatnu naglašavala i nesretna dužina ispod koljena. Uz leopard haljinu Heidi je obukla i štikle s vrtoglavom potpeticom ukrašene zakovicama i remenčićima, koje same po sebi, u nekoj drugoj kombinaciji, uopšte ne bi izgledale loše. Cijeli stajling Heidi je upotpunila još jednim nespretnim dodatkom – remenom u kombinaciji zlatnog lanca i kože.

cure.ba

Komentari

komentara