Moda

Kao klasični materijal koji je popularan – Čipka je vječna, a čipkaste haljine su trend (FOTO)

Napisao admin

Čipka, kao klasični materijal koji je popularan i prisutan među svjetskim dizajnerima već godinama, ove sezone doživjela je potpuno novi comeback. Neki će reći da je sve počelo proljetnom kolekcijom Louis Vuittona u kojoj je poznati američki dizajner Marc Jacobs predstavio pastelnu čaroliju koju je predvodila upravo čipka.


čipka (foto:cure.ba)

Nije trebalo dugo da “high street” brendovi shvate kako će upravo taj materijal biti potpuni hit, pa su se slični modeli ubrzo počeli pojavljivati i na njihovim policama. Čipkaste haljine možete pronaći u različitim bojama i modelima i idealne su za ljetne kombinacije.

Čipka je vječna

Velika prednost čipke jest što uživa u mnogim varijacijama i interpretacijama – vole ju i romantičarke koje ovakve haljinice mogu kombinirati s balerinkama ili sandalama, jednostavnom frizurom poput pletenica ili blagih valova i minimalno šminke, dok je rokericama dovoljno nabaciti dobru kožnu jaknu, čizmice i smokey eyes!

Naravno, najvažnije jest da svoju interpretaciju čipkaste haljine prilagodite sebi i svome stilu. Za vas smo pripremili top 10 čipkastih haljina.

cure.ba

Komentari

komentara