Moda

Drže sami vrh popularnosti – Visoke čizme – kako ih nositi (FOTO)

Napisao admin

Svakim dolaskom novog godišnjeg doba skoro svaka žena razmišlja o tome da si malo obnovi svoju garderobu, a pored toga i obuću. Dolaskom malo hladnijih dana teško je ne pomisliti na čizme pomoću kojih želite izgledati jednostavo savršeno, privlačno i modno osvješteni.


Visoke čizme (foto: she.hr)

U dućanima se nalazi velik izbor obuće, gdje si svatko može izabrati nešto za sebe. Međutim treba izdvojiti čuvene visoke čizme koje već neko vrijeme drže sam vrh popularnosti .Radi se prije svega o modelu gdje osoba koja ih nosi ostavlja dojam kako je sigurna u sebe i kako se ne boji pokazati svoje atribute. Potrebno je znati da nošenjem određenog modela automatski pristajete biti primjećeni i pristajete na izdvajanje iz mnoštva ljudi.

Brojni modni stručnjaci slažu se kako su visoke čizme pravi modni klasik koji će uvijek biti popularan, a koji će se uvijek prilagođavati nadolazećim trendovima kojih svake godine ima sve više, a koji su pored toga sve zanimljiviji i originalniji.

Među brojnim modelima treba izdvojiti one sa punom, ili četvrtastom petom, u crnoj boji od raznih materijala. Tu su isto tako čizme u sivoj boji, posebno treba izdvojiti modele s još ponekim detaljem. Zakovice su svakako u prednosti i najviše prilagođene za one malo mlađe.

Već duže vrijeme prevladava mišljenje kako su upravo visoke čizme odraz seksepila i kako su najviše rađene za sve one dame koje imaju čvrsti stav. Mogu se nositi za više prilika, s tim da su one malo svečanije ipak u prednosti. Planirate li izlazak znate što ćete obući.

Za ludi večernji provod sa prijateljicama savršeno bi odgovarala tunika s tajicama i naravno sakoom koji će to sve nadopuniti. Čizme obavezno malo više s izraženijom petom. Izgled koji će oboriti sve prisutne, a zbog kojeg ćete se ujedno osjećatu super i kao na vrhu svijeta.

Unatoč činjenici da se radi o obući koja se nosi za vrijeme hladnih dana, nije naodmet spomenuti kako ju možete kombinirati i za vrijeme prijelaznih perioda sve dok se vi u tome osjećate udobno i sve dok zbog visine temperature ne budete imali osjećaj da je vrijeme da prijeđete u nešto drugo.

Zahvaljujući raznim materijalima od kojih se čizme rade, mogu se nositi puno duže nego samo tri mjeseca kada traje zima.

savjetnica.com

Komentari

komentara