Moda

Najbolji savjeti – Šta obući za izlazak?!

Napisao admin

Koliko vam se puta samo dogodilo da ste u zadnji tren prije izlaska zastali pred ogledalom u nevjerici, jer još uvijek niste bili sigurni što odjenuti? Vjerojatno više puta, a na temelju vlastitog iskustva nikako nije ugodno kada ne znate hoće li određena odjevna kombinacija biti dobitak, ili pravi promašaj.


Izlazak (foto: cure.ba)

Najbolji mogući savjet u spomenutoj situaciji je uvijek isti. Uzmite dovoljno vremena kako bi sve mogli isplanirati do najmanjeg detalja i zasjati na pravi način.
djevojke u disku

Slika gdje stojite usred razabacne odjeće nije baš lijepi prizor, a osim što frustrira vas ujedno ne čini zadovoljnima ni one s kojima dijelite svoj životni prostor. Takve situacije mogu se spriječiti kada na vrijeme krenete razmišljati o dobitnoj kombinaciji za izlazak bilo s prijateljima, ili možda partnerom.

Prije oblačenja postupak sređivanja uvijek započnite s tuširanjem i depiliranjem ako je potrebno. Dok se tuširate isto možete razmišljati o tome što bi bilo najbolje za obući. Nakon tuširanja bacite se na odabir donjeg veša.

Iako se on neće vidjeti bitno je da se vi osjećate privlačno i senzualno. Umjesto čipkastih gaćica uvijek možete odabrati bokserice, ili tange u kojima će stražnjica izgledati savršeno. Ne treba napominjati kako grudnjak treba usugalsiti s gaćicama.

Boja donjeg veša ovisi o tome što ćete obući, ali ako se ne radi o prozirnim materijalima imate malo veću slobodu biranja. Prilikom razmišljanja o odjeći najbolje je na krevet, kauč izvući sve ono što volite nositi i krenut smišljati najbolje kombinacije.

Unatoč trendu i onom što se trenutno nosi nastojte biti originalni i odabrati ono u čemu ćete se vi osjećati super i u čemu ćete pokazati kako imate vlastiti stil odijevanja.

Pokušajte isprobati sve ono što ste zamislili u glavi, a kao dodatnu potvrdu neka vam pomogne netko od ukućana.

Odabr odjeće najviše ovisi o tome gdje izlazite. Ako je u pitanju odlazak u disko, obucite haljinu bilo koje dužine, s tim da je ona malo iznad koljena možda ipak najbolja. U njoj ćete se osjećati slobodno i nesputano.

Za prilike kao što su svečane večere, domjenci najbolje je krenuti s malo elegantnijim haljinama koje ne otkrivaju previše, ili možda s lijepim hlačama, nekom košuljom i prslukom. Na vama je da odaberete.

savjetnica.com

Komentari

komentara