Moda

Korisni savjeti – Odjeća za punije

Napisao admin

U zadnje vrijeme može se primjetiti kako sve više prodavnica nudi dobru ponudu što se tiče malo većih modela. Tu se prije svega misli na modu za one malo punije, tako da slobodno bez ikakvog oklijevanja, put jednog od mnogih trgovačkih centara. Pogrešan je način razmišljanja kako nema pravih modela i to prije svega modela koji idu u korak s najnovijim trendovima.


Punija žena (foto: cure.ba)

Zahvaljujući brojnim modnim dizajnerima pokazalo se kako isto tako treba računati na one koji nose malo veći broj bilo da se radi o hlačama, haljini, ili nekom drugom komadu odjeće.

Svi poznatiji i veći modni lanci potrudili su se na svoje police izložiti brojeve u svim veličinama.

U slučaju da niste sigurni kako ćete izabrati najbolje za sebe, odnosno jednostavno niste sigurni kako ćete uspjeti odjenuti robu koja vas neće dodatno proširiti, slijedi nekoliko korisnih savjeta.

Prije svega potrebno je voditi računa o samim bojama. Dakle ako želite malo zamaskirati određeni dio tijela, bilo bi najbolje odjenuti materijal tamnije boje.

Crna je svakako najbolja s tim da sve one dijelove koje želite istaknuti najbolje je razbiti nekom malo življom bojom.

Slobobodno se odlučite za hlače tamnije boje, čak su i prugice dozovoljene s tim da bi bilo dobro preko bokova prebaciti možda tuniku, ili čak i kardigan.

Znači ako su vam bokovi širi, sakrijte ih s haljinom, ili majicom koja će lagano padati preko njih.

Hlače neka budu višeg struka, a svaku haljinu koju odaberete neka ima zatvarač odostraga nikako ne sa strane.

Ako ste ljubitelj tajica bilo bi dobro kada bi umjesto njih ljeti možda nosili dimije. Inače tajice kombinujte s tunikom, nešto što će lagano padati.

Vodite računa kako najnoviji modni trendovi isto tako misle i na vas. Nemojte odustati na samom početku nego se zaputite prema prodavnici i odaberite najbolje za sebe.

Samo pazite kao što je rečeno na samom početku, neka boja budu pogođene. Rasporedite ih na pravilan način i zabljesnite.

savjetnica.com

Komentari

komentara