Moda

Zaboravite tenisice: 5 modela obuće koji najbolje pristaju uz tajice

Napisao H. H.

Tajice su neformalan sportski odjevni komad koji se najčešće nosi u sportskim prigodama uz tenisice, ali uz druge modele obuće može postati dio drugih dnevnih kombinacija.

Jedino pravilo koje imati na umu prilikom njihova nošenja jest to da ih treba zakamuflirati drugim odjevnim komadima poput tunika, haljina ili suknji jer tajice nisu hlače i ne bi se smjele nositi samostalno.

1. Visoke čizme

Megapopularne čizme visokih sara koje sežu čak i do bedara kao stvorene su za nošenje uz tajice. U kombinaciji s udobnom tunikom i kardiganom tvore sjajnu jesensko-zimsku kombinaciju koja se može nositi u dnevnim i večernjim prilikama, piše “Zadovoljna“…

2. Gležnjače ravnih potplata

Za ležernije dnevne varijante kombinujte tajice uz gležnjače ravnih potplata s komadima poput udobne vunene haljine midikroja.

3. Gležnjače s visokom potpeticom

Za večernje kombinacije odaberite gležnjače s visokom potpeticom. Iglena ili puna – odabir je vaš. Posebno efektno izdanje postići ćete ako tajice spojite s modelom koji ima upečatljivu potpeticu koja odskače od klasičnih.

4. Balerinke

U toplijim danima tajice će se sjajno slagati s balerinkama i nekom lepršavom haljinicom preko koje možete prebaciti kožnatu jaknu.

5. Mokasine

Dobre stare mokasine također su idealne za toplije dane i sigurno će odgovarati ženama koje ne preferišu cipele s visokom potpeticom.

Komentari

komentara