Moda

Melanija maestralno iznela hit boju sezone: Ali čekajte da vidite NEMIRNI ŠLIC o kojem danas svi pričaju!

Napisao H. H.

Kada je njen stil u pitanju, grešaka nema, a svako odvažno izdanje digne prašinu koja se danima ne sleže. Melanija Tramp je uzburkala javnost još jednim odvažnim modnim odabirom, a ovaj smeli komad koji i mnogo mlađim ženama ne pristaje, iznela je maestralno!

Otkad je preuzela titulu prve dame Amerike, 47-godišnja Melanija Tramp ne greši kada je u pitanju moda, iako gotovo svaka njena kombinacija naiđe na brojne kritike, što zbog skupoće krpica, što zbog neprimerenosti.

Ipak, činjenica je da zanosna Slovenka još uvek ima telo iz snova, baš kao što ga je imala u zlatnim 90-im godinama prošlog veka kada je bila jedna od traženijih manekenki.

Uska koža i nevaljali šlic
USKA KOŽA I NEVALJALI ŠLICFOTO: PROFIMEDIA

Upravo zato Melanija sebi i u petoj deceniji može da dopusti da nosi baš svaki odevni komad koji poželi, pa čak i onaj na koji je većina žena u njenim godinama odavno zaboravila jer ne sakriva mane, nego baš suprotno. Radi se o uskoj, kožnoj suknji.

Stajling za desetku
STAJLING ZA DESETKUFOTO: PROFIMEDIA

Za službeni put sa suprugom u Ohajo, Melanija je obukla suknju u glamuroznoj boji konjaka koju je iskombinovala na žutu rolku, žuti kaput i leopard štikle, a stajling je upotpunila torbom i rukavicama u identičnoj boji suknje.

Tako to rade dame od stila!

Komentari

komentara