Moda

Ovog se proljeća nose košulje! Kako ih kombinirati?

Napisao H. H.

Upečatljivi modeli i odlične kombinacije

Jedan od onih statement komada koji se može nositi uvijek i u svakoj prigodi, bez obzira na trendove, svakako je košulja. Košulje i bluze ovog su proljeća veliki hit, a one su sve samo ne obične.


@ladyaddict

Želite li začiniti svoj outfit te razbiti monotoniju svog stylinga, svakako bacite oko na neobične modele košulja čija je ponuda kod popularnih high street brendova ove sezone uistinu bogata. Neobičan dizajn, prugice, volani, asimetričnost…Nema čega nema kad su košulje u pitanju, a na vama je samo da odaberete one modele koji će se najviše uklopiti u vaš styling.


@collagevintage


@donkeycool

Niste li skloni modnom eksperimentiranju, predlažemo vam klasičnu košulju na prugice koja je trenutno vrlo trendi, a može poboljšati svaki poslovni look. Volite li pak se istaknuti, odaberite košulju s volanima, zanimljivim detaljima ili pak neki od upečatljivih ‘oversized’ modela u kojima ćete se zasigurno istaknuti iz mase.


@giorgiatordini


@happilygrey


@happilygrey


@harperandharley

Ponudu popularnih high street brendova koja je uistinu bogata i raznolika donosimo vam u nastavku, a za vas smo izdvojili neke od najupečatljivijih modela…

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, Bershka

Bershka








Komentari

komentara