Ljubav i veze

NAJINTIMNIJE FOTOGRAFIJE I SNIMCI: Sa vjenčanja Amre Halebić!

Napisao H. H.

Amra i Adem u emotivnoj vezi bili su više od godinu, a već nakon dva mjeseca zabavljanja, jednog ljetnog predvečerja, Šehmujović ju je zaprosio…

“Golupčići” su nedavno izrekli sudbonosno “da” u Sarajevu i, kako nam priča Amra sve je prošlo u najboljem redu, baš onako kako su zamislili.

Privatni život uvijek sam se trudila zadržati samo za sebe. Za ove godine koliko sam na estradi nikada nisam htjela medijima davati izjave u vezi svog emotivnog života. To je nešto što je samo moje, no ovaj put je drugačije s čovjekom mog života. Adem je predivan čovjek, pun je razumijevanja i zaista smo se pronašli. U septembru smo odlučili da ćemo se vjenčati pred kraj oktobra i sve smo uspjeli na vrijeme posložiti – kazala  je Amra i dodala da je njen sad već suprug htio da i ranije „stanu na ludi kamen“:

amra-svadba3

Adem je htio da se vjenčamo odmah nakon zaruka. No, ja sam mu kazala da pričekamo još malo. I, naravno on je pristao je na sve to. Nakon općinskog vjenčanja, vjenčali smo se i šerijatski, a poslije toga s porodicom i prijateljima nastavili slavlje uHOTELU „Sarajevo“ – otkrila nam je pjevačica.

Kako reče, vjenčanicu je odabrala u salonu „Hills“ i u uži krug ušlo je sedam vjenčanica. Nakon što je isprobala sve, odlučila se baš za onu prvu. Za frizuru je bila zadužena njena dugogodišnja prijateljica i frizerka iz rodnog Konjica, dok se za šminku pobrinula sama.

amra-svadba4

Najteže joj je pao rastanak s roditeljima za koje je pjevačica mnogo vezana.

– Porodica mi znači previše u životu, ali opet sam sretna što nisam otišla daleko. Suprug i ja ćemo živjeti u porodičnoj kući njegovih roditelja u Sarajevu, tako da će mi moji u Konjicu biti blizu. Nedavno, kada smo svi sjedili zajedno moja mama se našalila i kazala: „Znala sam  da moja Amra neće otići daleko“, mislivši na moje preseljenje nakon udaje, tako da ćemo se često posjećivati…Za mene je brak svetinja, ja sam starinska mlada. Volim da je sve po našim običajima – iskreno će ona.

Suprug Adem je podržava u svemu, a kako reče, savjetuje je i oko nastupa, ali i pjesama.

amra-svadba5

On je moja najveća podrška. Od početka me je zavolio baš ovakvu kakva jesam. Nije me želio mijenjati, niti sam ja njega. U našem odnosu vlada razumijevanje i povjerenje i nema ljubomore. Uskoro snimam singl i moj suprug će mi sigurno pomoći oko odabira – ponosno će Amra.

S obzirom na to da su se upoznali uz Snežaninu već pomenutu pjesmu, Amra ju je dragom na svadbi i otpjevala, a gostima ispričala priču o njihovoj ljubavi i o upoznavanju.

Nakon svadbe otišli su prema jugu, ali su se zadržali samo četiri dana zbog vremenskih neprilika i dogovorili da svoj čarobni odmor nastave kada budu bolji uslovi.

Pitali smo Amru ima li u skorijoj budućnosti u planu raditi na proširenju porodice…

amra-svadba6

– Naravno da imamo u planu u narednom periodu. To je kruna svakog braka. Bit će i to kada dragi Bog odredi – kazala je ona.

Nekoliko dana će odmoriti i onda se vraća stalnim nastupima i svirkama. Rokovnik se puni terminima za nastupe, a mladu pjevačicu njeni fanovi za Novu godinu imat će priliku slušati u Bihaću.

amra-svadba8

Šera i Smajić gosti na svadbi

Amra se prije nekoliko godina takmičila na muzičkom takmičenju OBN televizije te stekla veliki broj prijatelja sa kojima se i dan danas druži, a Amir Smajić i Habib Šerić Šera bili su joj i gosti na svadbi.

– Amir, Šera i ja se družimo od takmičenja. Jako smo bliski i međusobno se podržavamo. Bila sam na njihovim svadbama, tako da su i oni mene počastili svojim dolaskom na moju – kazala je Amra.

Volim eksperimentirati u kuhinji

– Volim kulinarstvo. Uživam stvarno kuhati, a volim i ekperimentirati kako s tradicionalnom kuhinjom, tako i sa nekim novim receptima. Suprugu ću naravno kuhati i ja nikada ne bježim od obaveza. Pored posla uvijek nađem vremena da skuham i da očistim – rekla je „friško“ udata pjevačica,piše http://senzacija.ba/

 

Komentari

komentara