Ljubav i veze

CIJENI ŠTO IMA: Evo kako je ova žena briljantno ‘spustila’ prodavačici koja je njezin zaručnički prsten nazvala patetičnim

Napisao H. H.

“Zar smo toliko nisko pali da mislimo kako je prsten od 3000 dolara jedini način da se pokaže ljubav prema ženi?”

Quinn i Ariel McRae hodali su dvije godine prije nego su se odlučili vjenčati. No, sudeći prema prodavačici kod koje su kupili zaručnički prsten za Ariel, ona se ne bi ni trebala vjenčati za njega jer joj nije kupio prsten od par hiljada dolara.

“Nisam ni razmišljala o prstenu, sve što sam htjela jest udati se za svog dečka i ujedno najboljeg prijatelja. No, on to nije htio ni čuti. Uštedio je dovoljno novca da mi kupi dva prstena”, objasnila je Ariel.

Njih dvoje uputili su se u trgovinu i izabrali prstenje koje su si mogli priuštiti. I onda je krenula lavina neumjesnih komentara od strane prodavačice.

“Dok smo razgledavali prstenje, prodavačici se pridružila kolegica da joj pomogne, a ova joj je rekla: “Možeš li vjerovati da stvarno ima muškaraca koji će ovo kupiti kao zaručnički prsten, kako patetično!””, opisuje Ariel.

“U tom trenutku pogledala sam budućeg supruga i vidjela kako mu se lice totalno promijenilo. Bio je uzrujan, tužan i jadan u isto  vrijeme jer je mislio da ga više neću htjeti ako mi ne kupi skuplji prsten”, dodaje Ariel.

Prodavačica je nastavila u istom tonu

Komentar podavačice ga je totalno slomio, ali ona nije prestala ispaljivati: “Ja se ne bih ni udala ako na prstu nemam 25-karatnu gromadu”, rekla je prodavačica.

Ariel više ovo nije mogla slušati pa je brzo ‘spustila’ pretencioznoj prodavačici: “Nije važan prsten nego ljubav kojom se kupi onaj koji jest važan.”

Ariel je na svom Facebook profilu ponosno objavila sliku prstenja s porukom: “Moj muž ne zarađuje puno, baš kao ni ja. Borimo se svakog mjeseca platiti račune i kupiti hranu, ali nakon dvije godine veze nismo mogli više čekati. Moj suprug se toliko bojao da ga neću htjeti zbog prstena od 130 dolara, ali još uvijek sam tu – udana za ljubav mog života i sretnija nego što sam ikada mislila da ću biti.”

Čini se kako Quinna i Ariel čeka još puno predivnih godina zajedničkog života jer, kao što svi znamo, ljubav je ta koja je najvažnija.

Komentari

komentara