Ljubav i veze

DŽENTLMEN – Znakovi koji govore da će biti dobar u krevetu

Napisao admin

Prvi pogled ti možda neće otkriti kakav je tip u krevetu, ali ako provedeš nekoliko sati s njim, već možeš dobiti dojam hoće li seks biti dobar ili stvarno loš.


seks (foto:cure.ba)

1. Džentlmen je

Male stvari su itekako važne kada je u pitanju seks. Ako ti otvori vrata prije nego što ulazite nekamo, izmakne stolac kada sjedaš i pita te kakav ti je bio dan – imaš posla sa pravim džentlmenom. Osim što je ugodno društvo vani, u krevetu će biti jednako pažljiv, što u većini slučajeva garantira dobar seks, navodi Index.

2. Dodiri govore sve

Muškarci koji prakticiraju seks samo zbog seksa, najčešće čuvaju dodire kako bi došli do glavne nagrade. Muškarac koji je dobar u krevetu cijeni važnost dodira i izvan spavaće sobe: Bilo da je riječ o dodiru ruke dok negdje sjedite, pridržavanju struka dok prolaziš pored njega u uskom prostoru ili držanju za ruke dok šetate, njegovi  će dodiri jasno oslikati i kako će te dirati u krevetu.

3. Nije u prvom planu

Neki muškarci ne mogu prestati pričati o sebi: Kakav im je bio dan, kamo žele ići na večeru, koji film žele pogledati… Stavljanje sebe u prvi plan nije loše, ali na taj način zanemaruješ drugu osobu (koju bi na prvim spojevima trebao pokušati zadiviti). Muškarac koji stalno priča samo o sebi će i u krevetu sve okrenuti u svoju korist, pa ćeš ti vjerojatno ostati nezadovoljena.

4. Ne žuri se

Muškarac koji je zainteresiran samo za tvoje tijelo, vjerojatno će te pokušati što brže strpati u krevet. Onaj koji čeka i pokušava te upoznati, vjerojatno će biti strpljiv i u krevetu, pa ćeš izbjeći brzi seks u kojem uživa samo jedna strana.

5. Uz njega se osjećaš lijepo

Ključ dobrog seksa je opuštenost obje strane, pa je važno da se osjećaš lijepo uz njega. Ako si s tipom koji te svako malo podsjeti na tvoje mane, sumnjamo da ćeš biti opuštena u krevetu, a takav seks sigurno neće ispuniti tvoja očekivanja. Tip koji te gleda kao da si najljepša žena na svijetu je onaj koji hoće.

cure.ba

Komentari

komentara