Ljubav i veze

Evo koji znak je vaš idealan partner u krevetu

Napisao H. H.

Između nekih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna hemija, saznajte koji znak bi vam bio odličan se*sualni partner.

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila, piše “Balkans press“.

Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvijek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševit će ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspješnu vezu.

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primijetio i neko sa strane. To su dvije suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvijek će željeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića.

S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i osjeti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi dobitak u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvijek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osjećajni Rak moći da se prepusti strastima.

Njihovi suprotni karakteri se i te kako privlače, a vrlo često nisu ni svjesni kolika je hemija između njih.

Lav i Vaga

Lijepoj i šarmantnoj Vagi, Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu. Uzbuđenje i vatromet u se*su bi sa njim bio za pamćenje. S druge strane, Vaga tačno zna kako i šta da uradi da podgrije strasti i da mu pruži se*s pun strasti i romantike.

Lav obožava pažnju i udovoljavanje koju mu Vaga zna pružiti. U Lavu bi probudila i one najljepše emocije pa bi njihov odnos za oboje predstavljao savršenstvo.


Djevica i Ribe

Ribe vrlo dobro znaju da opuste Djevicu koja je veoma sitničava i suzdržana. One znaju da joj nađu nit koja bi Djevici skrenula pažnju sa nebitnih stvari i usmjerila da se potpuno prepusti se*su.

Djevica će zauzvrat željeti da joj pruži apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osjetila. Ribe imaju veoma bogatu i drugačiju maštu na koju bi Djevica znala da uzvrati svojom energijom.

Strijelac i Vodolija

Neobična Vodolija voli inovacije i u krevetu, a kako je i Strijelac veoma inovativan znao bi dobro da je iznenadi svojim umijećima. Strijelcu je veoma interesantan Vodolijin drugačiji doživljaj se*sa i ljubavi pa bi je uvijek pratio.

Se*s između ova dva znaka bi uvijek bio drugačiji i jednako dobar. Isrobali bi sve moguće u krevetu bez ikakvih ustezanja jer su veoma fleksibilni i slobodni, piše “Besno Pile“.

Komentari

komentara