Ljubav i veze

Trenutno imam druge preokupacije – Ana Nikolić: Muškarci me više ne zanimaju!

Napisao admin

Trenutno imam druge preokupacije i interesovanja koja ne uključuju momke. Sama sam i uživam u svakom trenutku


Ana Nikolić (foto:cure.ba)

Vrijeme je za promjene.

Poslije povratka sa ljetovanja Ana Nikolić se latila posla. Na raskid s vjerenikom Draganom Tomovićem je zaboravila i posvetila se obavezama. Trenutno je sama, a spekulacije da je započela vezu sa srpskim biznismenom koji živi u Moskvi Slavenom Kantarom iznervirale su je, ali ne i povrijedile. Svjesna je da je interesantna medijima i naučila je da živi s tim. Ana se ne obazire na tračeve, već gura naprijed. Posvetila se karijeri i već se priprema da sljedeće godine obilježi deset godina otkako se pojavila na sceni.

– Ne pamtim da sam imala ovako uspješno ljeto. Imala sam čak 60 nastupa. Oborila sam sve svoje rekorde i oduševljena sam kako je publika prihvatila pjesmu „Baksuze“ – kaže Ana za Kurir.

♦ Iako si imala uspješan poslovni period, na emotivnom planu si doživjela još jedan raskid. Da li se nešto promijenilo, kakav je tvoj trenutni emotivni status?

– Komplikovan je (smijeh). Zbog Draganovih i mojih poslovnih obaveza naša veza je zapala u krizu koju nismo uspjeli da prevaziđemo. Oboje smo se trudili, ali nismo uspjeli da sačuvamo našu ljubav. Njegova fotografija objavljena u jednom nedjeljniku nemanikave veze sa našim raskidom. Naši odnosi su zahladnjeli prije nego što je u javnosti otkriven njegov identitet. Zbog daljine emocije su počele da blijede i nema mjesta za bilo kakve spekulacije. Jednostavno, osjetila sam da je došlo vrijeme za promjene. Hoću da se posvetim poslu, a za ljubav ima vremena. Sada sam posvećena isključivo karijeri, kako muzičkoj, tako i modnoj liniji „Angels & Co“, koju sam pokrenula sa Tijanom Todorović. Naredne godine obilježiću deceniju karijere i u vezi s tim imam velike planove.

♦ U kakvoj si vezi sa Slavenom Kantarom?

– Privatni život nikada nisam davala na tacni, to je moj stav, kome ću ostati dosljedna. Međutim, takav stav je ostavljao prostora za nagađanja i spekulacije, pa su neka moja vrlo površna poznanstva u maštama raznih novinara prerastala u fatalne ljubavne veze. Sama sam i uživam u svakom lijepom trenu koji mi život donosi.

♦ Uprkos tome što radiš bez prestanka, uvijek se uz tvoje ime veže i muškarac sa prefiksom milioner. Smeta li ti to?

– Užasno! Strašno mi smeta, i to je jedna velika nepravda. Ne bih da zvučim kao Kalimero, ali nepravedno je da me smještaju u koš kom ne pripadam! Sve što u životu imam i jesam mogu da zahvalim samo bogu, nesebičnoj podršci porodice i samoj sebi.

♦ Da li bi mogla da budeš sa muškarcem malih primanja?

– Naravno da bih. I bila sam. Partnere nikada nisam birala po dubini džepa. Naprotiv, emocije su ono što me vodi i pokreće.

♦ Kakav muškarac može da te osvoji?

– Više ne znam ni sama! Ako ćemo realno, nemam tip muškarca, u stvari ako hoćeš baš iskreno, ne interesuju me apsolutno! Ne zanimaju me više muškarci! Imam druge preokupacije i interesovanja koja njih ne uključuju.

♦ A čime ti osvajaš?

– Vedrog sam duha i puna pozitivne energije, uvijek sam nasmijana i mislim da je to nešto što privlači ne samo muškarce nego i sve ljude.

cure.ba

Komentari

komentara