Ljubav i veze

NIJE UVIJEK DOBRA – Strast može naštetiti vašem ljubavnom životu

Napisao admin

Žene širom svijeta svakodnevno traže načine da povećaju strast u svojoj vezi, ali strast ponekad može imati loš uticaj na nas. Naravno da želimo tipa za kojim ćemo biti lude, ali to nije uvijek dobro:


strast (foto:cure.ba)

Strast nas čini ludima

Prva faza zaljubljivanja nas čini potpuno ludima: Ne želimo jesti, spavati, a sve o čemu možemo misliti je ponovni susret sa našim novim najdražim čovjekom na svijetu, prenosi index. Naučnici  kažu kako je početna zanesenost ekvivalentna osjećaju koji ljudi imaju kada su na kokainu, a ni jedno ni drugo nije dobro za nas. 

Zaboravljamo na bitne stvari 

Početna zaluđenost nekim može nam u potpunosti zamagliti vid, pa je sasvim uobičajeno da sve naše prijateljice vide mane našeg novog dečka, dok ih mi odbacujemo i ne prihvaćamo stvarnost. 

Stvara ovisnost 

Jednom kad osjećaj zaljubljenosti prođe, počinjemo shvaćati realnost. Problem je u tome što je prvi osjećaj toliko dobar da ćemo se na njega navući, i poput narkomana tražiti još uzbuđenja. Kad shvatimo da ga više nema, počinjemo zamjerati partneru koji se nije promijenio, ali kod nas se stvara osjećaj da nas je glumatanjem dovukao u vezu.

cure.ba

Komentari

komentara