Ljubav i veze

Zato ste same – Žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju samo zbog ovog

Napisao admin

Autorica knjige "Zašto se niste udati … još uvijek" Tracy Mcmillan tvrdi da zna tajnu, ili bolje rečeno bolnu istinu o tome zbog čega single žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju. Ovo su četiri najčešća razloga zbog čega žene ostaju same, iako to ne žele.


Žena (Foto: Cure.ba)

1. Niste iskreni

Najveća greška koju žene prave – i razlog broj jedan zašto nisu udate – zato što nisu iskrene. “Biti iskrena prema samoj sebi je bitnije od svega”, kaže autorica knjige. Ona ističe da trebate biti iskrene prema samoj sebi u vezi s tim što želite i kako se ponašate u vezama, a trebate biti iskreni i prema osobi s kojom ste u vezi.

2. Prilagođavate se i pristajete na sve

Nemojte dozvoliti da vas vaše sumnje i strahovi o vezi koju toliko želite natjeraju da pristanete na manje od onoga što zaista zaslužujete.

3. Ne preuzimate kontrolu nad svojim životom, odlukama i odabirima koje činite

Nespremnost preuzeti odgovornost za nešto što ne ide po planu, već umjesto toga glumite žrtvu, ogromna je pogreška koja se jako često ponavlja. Budite osoba koja zna što radi i koja snosi posljedice za sve što uradi u životu. To je vaš život i ovisi isključivo o vama.

4. Ne volite sebe dovoljno

Većina problema u vezi povezana je s ljubavlju prema samom sebi. Paradoks je to što, kada jednom iskreno zavolite samu sebe, tek tada ćete biti sposobni iskreno voljeti nekog drugog.

vecernji.hr

Komentari

komentara