Ljubav i veze

VRIJEME ZA AKCIJU – Tri važna pravila koja muškarci još uvijek ignoriraju

Napisao admin

Žene dobijaju savjete o prvom spoju sa svih strana: Od toga da ne smiju biti previše zagrijane, pričati o bivšima, do raznih zabrana koje moraju prihvatiti.


ljubav (foto:cure.ba)

Žene će savjete poslušati, pa čak u nekim slučajevima počitati i nekoliko knjiga o tome kako se ponašati na prvom spoju. 

Muškarci, s druge strane, rijetko dobivaju savjete, a čak i kada ih dobiju, samo ih ignoriraju. Ovo su 3 savjeta koja ne bi smjeli zanemariti: 

 1. Pozovite ženu van 

Moderna žena će prva prići muškarcu, ali ne zato što to stvarno želi, nego zato što zna da će inače sjediti doma i gledati televiziju. Iako sve češće ulijeću muškarcima, većina ipak više voli biti osvojena. Dopisivanje i igrice mogu biti zanimljive neko vrijeme, ali ako nas želite pozvati van, nemojte gubiti vrijeme, piše index.hr.

2. Smanjite priču 

Muškarci misle da je ovo ženski teritorij: Detalji o prijašnjim vezama, osobne priče koje bi trebale ostati osobne i hrpa rečenica kojima nije mjesto na prvom spoju nepotrebni su podaci koje oba spola dijeli u jednakoj mjeri. Glupo je na prvom spoju pričati o vremenu, ali duboki razgovori o nečijoj prošlosti isto nisu dobar izbor. 

3. Platite račun 

Žene nisu sponzoruše i ne očekuju da ćete ih uzdržavati, ali lijepo je vidjeti muškarca koji se ponaša kao džentlmen. Čak i kada žena ponudi podijeliti račun, puno je bolje da ju odbijete. Prvi spoj je važan za ostatak veze, a ako krenete škrto, teško ćete se izvući kasnije.

cure.ba

Komentari

komentara