Ljubav i veze

Opasne zamke – Greške koje će vam sigurno upropastiti izlazak

Napisao admin

Vaše ponašanje na spoju diktira hoćete li osvojiti srce osobe koja vam se sviđa ili ćete nastaviti plivati u solo vodama.


Loš izlazak (Foto: Cure.ba)

Kašnjenje

PZaboravnost? Neorganizovanost? Nebriga? Sve su to pitanja koja mogu proći kroz glavu osobi koja vas strpljivo čeka da se ukažete.

Šlampavo ljubljenje

Spoj je savršeno prošao i došlo je vrijeme da ga se okruni poljupcem – velikim, mokrim lamatanjem jezikom koji se vrti kao brodski propeler. Posljedica? Kraj spoja i to zauvijek.

Loš dah

Za spoj nema gore stvari od smrada iz usta, bez obzira je li riječ o mirisu hrane ili pokvarenim zubima. Ne samo da nećete dobiti pusu za rastanak, nego ćete eliminisati i bilo kakvu šansu za ponovni izlazak

Kukanje

Davljenje i maltretiranje osobe koja vas ne poznaje dovoljno dobro s životnim poteškoćama s kojima se nosite ne samo da je nepristojno, već pokazuje da ste poprilično negativna osoba.

Dosta o meni. Pričajmo o mom autu

Spoj je osmišljen kao vrijeme u kojemu se dvije osobe pobliže upoznaju, ali ako privatizirate razgovor i svedete ga na detaljno prepričavanje svojeg životnog puta, budite sigurni da osoba koja sjedi preko puta vas vrišti i plače u sebi.

cure.ba

Komentari

komentara