Ljubav i veze

3 pogreške prije seksa koje žene ne bi smjele raditi

Napisao H. H.

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posljedice nakon seksa. Donosimo 3 stvari koje žene ne bi trebale raditi prije seksa

1. Depilirati se

Planirate li provesti vruću noć s partnerom, za ovaj trenutak trebali bi se pripremiti par dana prije, barem što se depilacije tiče. Tijekom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomjernom znojenju.

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osjetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti. Sličan učinak ima i tjelovježba nakon depilacije, zato se pripremite na vrijeme.

2. Popiti lijek protiv alergije

Lijekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika djeluju tako da opuštaju tijelo. No ovaj lijek ima snažno djelovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto vrijedi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

3. Trpjeti odlazak na WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osjećate potrebu za odlazak na zahod i mokrenjem, nemojte trpjeti.

Naime, mjehur je smješten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti itekako ćete osjetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten.

Isto tako, ako vam se urinira tijekom seksa mokraćni kanal i mjehur su opterećeni i puni tekućine zbog čega je opasnost od upale mjehura uzrokovane seksom puno veća.                                                                                 dnevno.ba

Komentari

komentara