Ljubav i veze

Bračna kriza! – SPAŠAVA BRAK Dejan Lovren propustio prvenstvo jer ga je supruga varala?

Napisao admin

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije sudjelovao na ovogodišnjem Euru jer je pokušavao spasiti brak sa suprugom Anitom, prva je vijest britanskog tabloida


Foto:arhiva

Najpoznatiji  britanski tabloid The Sun piše da razlog nesudjelovanja Dejana Lovrena na Euro nije Ante Čačić, već bračna kriza. Nagađaju kako je zvijezdu Liverpoola i hrvatskog reprezentativca supruga Anita varala mjesecima nakon čega je on ipak odlučio spasiti brak i preskočiti prvenstvo u Francuskoj.

Nogometaš je, po pisanju The Suna, saznao da mu supruga ima aferu s 26-godišnjim Darijem Torbićem, prijateljem iz mladih dana. Tabloid tezu potvrđuje i  fotografijama Lovrenove supruge i Torbića.

Pišu kako je afera  planula u prosincu prošle godine kad se Anita vratila u Zagreb, a potom nagovorila svog prijatelja da dođe u Liverpool i odsjedne u hotelu, u kojem su se nalazili. Britanski tabloid piše kako je Anita u ožujku ponovno došla u Zagreb gdje se sastala s odvjetnicima zbog pokretanja brakorazvodne parnice. Dodaju da je epilog priče i više nego neočekivan. Nakon što je Dejan saznao za aferu, odlučio je spasiti brak.

story.hr

Komentari

komentara