Ljubav i veze

SUPRUGE PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA – Kako se snalazite u braku: Lavice odane, Jarčice pouzdane i vjerne…

Napisao H. H.

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu…

OVAN

Ovnica je srećna kada je udata za strastvenog, pravog muškarca koji joj je potpuno privržen. Ona može da voli samo onog muškarca kome može da se divi. Ona voli sebe i želi da njen muž poklanja pažnju samo njoj, traži poštovanje i pohvale. On mora da bude jači od nje i da je na izvestan način zauzda. U slučaju da nađe muškarca slabijeg od sebe, brzo gubi interesovanje jer ako se muškarac potčini njoj, to je za nju kraj ljubavi.

BIK

Žene Bikovi spadaju u najodanije žene zodijaka. U stanju su da podnesu mnogo toga u braku ali muškarac kojeg su izabrale mora da im bude apsolutno privržen. Vole kada im je muž uvijek u nekom poslu i kada dobro zarađuje jer im to uliva sigurnost. Uspješan tip čovjeka je za njih idealan muž. Muškarac koji može da joj pruži sve, da joj stvori stabilan dom u kojem će ona da uživa u ulozi majke, žene i domaćice.

BLIZANAC

Žena Blizanac je najsrećnija kada je u braku sa nekim ko joj je ravan po inteligenciji i sličnih interesovanja. Ona nije klasična žena, nikada ne prekida svoje aktivnosti koje je imala prije braka i često je van kuće. Voli slobodu i ne trpi ograničenja. Kako je vrlo sposobna na svim poljima, kuća zbog toga ne trpi jer stiže sve da uradi.

RAK

Žena Rak se lako udaje jer je prosto rođena za ulogu žene i majke. Ona je privržena, odana i prilagodljiva. Voli da je zaštićena a i sama je zaštitnički raspoložena. Vodi računa o kući i porodici više od svih drugih horoskopskih znakova. Može da zapostavi sve druge aspekte života i da se potpuno posveti najbližima.

LAV

Lavica uživa u ulozi udate žene. Ona je sjajna domaćica i njena kuća je uvijek puna gostiju koji je obožavaju. Uvijek je uz svog muža i svojim vještim postupcima i pomaže svom mužu da napreduje u karijeri. Ako je udata za jakog muškarca, Lavica je odana i prvržena. Ako je muškarac slabiji od nje, lako ga pretvara u „papučića.“

DJEVICA

Kada je Devica u srećnom braku, kuća je pod konac. Ona je sjajna domaćica i kuvarica, voljna da spremi najljepša jela. Verna je i privržena, malim sitnicama i svakodnevnom pažnjom pokazuje svoju ljubav. Dobro je organizovana i voli da sve savršeno funkcioniše.Ako joj muškarac ne uzvrati jednakom pažnjom, umije da se distancira i postaje vrlo hladna.

VAGA

Žena Vaga je sjajan intelektualni partner, mudra je i unosi harmoniju u brak i kuću. Ona se uvijek trudi da ugodi. Tuđe potrebe stavlja ispred svojih ali očekuje da se to primjeti i poštuje. Koliko se dobro snalazi u društvenom životu, isto toliko je dobra i u kući. Voli da flertuje ali je vjerna jer joj brak puno znači.

ŠKORPIJA

Žena Škorpija prilično ozbiljno shvata brak. Odana je i vjerna muškarcu kog je izabrala. Sve što radi, radi strastveno, iz dubine svoga bića. Sve dok u braku postoji strast, ona će obožavati da radi sve po kući i preuzeće na sebe veći broj obaveza. Majstor je da opremi i da ukrasi dom. Ako strasti nestanu, nestaće i njena potreba da udovolji.

STRIJELAC

Žena Strijelac prati sve aktivnosti svog muža i pomaže mu. Ona mu je dobar prijatelj. Umije pažljivo da sluša, da daje korisne i mudre savjete. U ulozi domaćice, ona je sposobna, brza i efikasna. Rijetko kada je ljubomorna i njen muž ima priličnu slobodu. Ipak traži poštovanje, kao i slobodu za svoje želje i razne hobije koje uvijek ima.

 

JARAC

Žena Jarac je pouzdana i vjerna. Uvijek puno brine, i o svom mužu, i o djeci. U kući je sjajna, izvrsno kuha, praktična je i štedljiva a nikada ništa ne zafali. Nije pretjerano nježna ali je neko na koga drugi uvijek mogu da se oslone. Cijeni tradicionalne vrijednosti i trudi se da očuva porodicu uprkos svim problemima sa kojima se suočava.

VODOLIJA

Žena Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu. Poštuje ga, razumije njegove potrebe, nikada ga ne gleda podozrivo i ne stavlja pod mikroskop njegovo kretanje. Ona mu vjeruje. Dobra je domaćica i sjajan partner, sve dok joj odgovara muškarac sa kojim je. Lako izlazi iz braka ako je sputana i nema dovoljno slobode da bude ono što jeste.

RIBE

Žena Riba se potpuno emotivno daje muškarcu kojeg je izabrala. Ona je puna razumjevanja i daje podršku u svemu svom mužu.Često njegove potrebe stavlja iznad svojih potreba. Sve dok voli, sve mu oprašta. Odana je, pivržena i saosjećajna. Nije mnogo praktična ali umije da se snalazi sjajno u kući.

depo.ba

Komentari

komentara