Ljubav i veze

PROGOVORILA O BIVŠIM MOMCIMA – NATAŠA BEKVALAC: Uvijek sam bila ostavljana

Napisao admin

Pop zvezda Nataša Bekvalac rešila je da otvoreno ispriča kroz šta je sve prolazila sa dosadašnjim ljubavnim partnerima.


Foto: arhiva

Iako deluje kao fatalna žena koja muškarce vrti oko malog prsta, ona priznaje da je uvek u ljubavi izvlačila deblji kraj.

– Uvek sam bila ostavljena žena. Ako se ne gleda na keca, ja jesam govorila „ostavljam te“, ali je pre toga bilo mnogo ružnih stvari koje su dovodile do toga. Nisam fatalna žena, ali i ako jesam, to je zato što sam volela kao nijedna – rekla je Bekvalčeva u emisiji „Pres pretres“, koja će biti emitovana u sredu.

Iako je u braku sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, ona je otvoreno progovorila o bivšim partnerima. Nataša priznaje da nije znala da joj je pevač Vlado Georgiev posvetio pesmu „Lažljiva“.

– To su samo nagađanja, ne znam za to. Baš bih volela da je neko napisao pesmu za mene. Ne pravim se blentava, čula sam od novinara da mi je ta pesma posvećena, ali nikada mi to niko nije rekao – kazala je plavokosa pevačica.

Ona se u emisiji dotakla i njene najveće ljubavi, biznismena Miodraga Kostića Koleta. Ta veza je privlačila ogromnu pažnju medija jer je stariji od nje, a ona se tek pojavila na muzičkoj sceni. On je harizmatičan, pa su sve atraktivne devojke želele da budu s njim, dok su muški uzdasi bili namenjeni njoj.

– Ljudi o tome imaju velike predrasude, ali kada biste čuli pravu priču, sigurna sam da biste se šokirali. Nikada pored njega nisam osećala moć niti bilo šta drugo što bi možda neku drugu ženu činilo da se tako oseća – objasnila je pevačica, koja se nakon veze sa Kostićem udala za tadašnjeg vaterpolistu Danila Ikodinovića.

Podjednako buran život Nataša je imala i sa Dačom, sa kojim je dobila ćerku Hanu. Bez obzira na nove okolnosti, Bekvalčeva je ostala u kontaktu sa Kostićem, u čijem hotelu na Kopaoniku i danas nastupa. Njihova poslovna saradnje nije prekinuta ni posle njene udaje za Ljubu Jovanovića.

alo.rs

Komentari

komentara