Ljubav i veze

VARALA: Nataša krila od Ljube da je sa Lukom na Ibici!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić 14. aprila pretukao u njenom stanu na Dedinju, varala je bivšeg muža Ljubu Jovanovića sa njim.

Pjevačica je ovo priznanje dala na saslušanju u Prvom osnovnom sudu, gdje je, između ostalog, iznijela koliko jake emocije su je vezivale za Lazukića. Kako “Srpski telegraf” saznaje, ljubav pjevačice i IT stručnjaka planula je na Ibici još dok je bila u braku sa Jovanovićem.

– Nata i Luka su se prvi put sreli na Ibici u avgustu 2011. godine, kada su se slučajno upoznali na plaži. Već tada su razmijenili simpatije, ali i kontakt koji su održavali neko vrijeme poslije ljetovanja. On se Nataši baš dopao, ali je saznala da je u vezi, zbog čega su prekinuli kontakt. Isti su obnovili 2016, kada mu se ona obratila za uslugu oko dizajnerskih komada njene sestre Kristine – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Već nakon prvog sastanka Nata i Luka su odlijepili jedno za drugim. Budući da je bila u braku sa Ljubom, Nataša je sve činila kako bi provodila vrijeme sa Lukom. Izmišljala je sastanke, nastupe i brojne obaveze kao izgovor Ljubi zbog odsustva od kuće. Odnos Luke i Nate je toliko bio intenzivan da su čak zajedno otputovali na Ibicu, gdje su proveli pet nezaboravnih dana, a da Ljuba o tome pojma nije imao.

Kako dalje izvor navodi, nakon uživanja na Ibici Nataša je presjekla i zatražila razvod od Ljube, koga je ova odluka jako pogodila. Međutim, uprkos razvodu, jje vezu sa IT stručnjakom potvrdila tek poslije tri mjeseca, što je izjavila i na sudu.

– Ja sam se u Luku zaljubila dok sam još bila u prethodnom braku. Nisam željela da ostanem u braku, a da budem zaljubljena u drugog muškarca i iz tog razloga sam se razvela, a od Luke nisam očekivala ništa niti sam ga ičim uslovila – izjavila je Nataša.

Ovim povodom kontaktirali smo i Natašinog bivšeg supruga Ljubu, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Komentari

komentara