Ljubav i veze

Lazukić tužio Natašu za 150.000 eura: Luka traži da mu Nataša vrati pare od svadbe i renoviranja stana!

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić pretukao početkom aprila, šokirana je činjenicom da sada već bivši suprug želi da je izbaci na ulicu, i to sa dva maloljetna djeteta!

Kako “Srpski telegraf” ekskluzivno saznaje, Lazukić je Nataši poslao tužbu u kojoj stoji da potražuju 150.000 eura, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

– Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gdje je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 eura koje je dao za vjenčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da vjeruje šta je doživjela od čoveka koji je sve vrijeme živio pod njenim krovom, a kome je prije samo tri mjeseca rodila kćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno otjerao na ulicu – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Natašin najveći adut u novoj borbi koju ima sa još uvijek zakonitim suprugom je činjenica da je on ostao dužan radnicima koji su izvodili radove na vili u Čeneju, a koji su spremni da posvjedoče u njenu korist. Isto tako, Bekvalčeva posjeduje ugovor koji je zaključila sa jednom novinskom kompanijom kojoj je prodala ekskluzivne fotografije sa vjenčanja kako bi pokrila dio troškova svadbe.

Upućeni u dešavanja u život novosadske Barbike navode kako se ona nikada do sada nije našla u težoj situaciji te da pored borbe za starateljstvo sada mora da vodi i pravnu, u kojoj treba da dokazuje poreklo sopstvene imovine kako joj djeca ne bi ostala na ulici (stan u Beogradu od 120 kvadrata i kuća u Čeneju od 400 kvadrata vode se na Natašu, prim. aut.). Takođe, izvori navode da je Nataša spremna na svaki rat kako bi odbranila kćerke, o kojima trenutno sama vodi računa.

Komentari

komentara