Ljubav i veze

Ženska ponašanja koja muškarci vole

Napisao H. H.

Postoje određeni obrasci ponašanja koji nisu baš toliko damski, a muškarci, realno, totalno na to padaju. Ne pretvaraj se da si nešto što nisi i da si finija nego što jesi, jer njima to ide na živce.

Uglavnom su djevojke opterećene i naporne kada je riječ o njihovoj liniji te često jedu salate, a izbjegavaju stvari koje stvarno vole jesti. Posebno se ustručavaju pred muškarcem naručiti ćevape s lukom i pivu jer su uvjerene kako će izgubiti na finoći i ženstvenosti. Evo kakva cura njima u stvari odgovara, piše Net.

Voli popiti i može to podnijeti

Pri tom se ne misli na alkoholizam i oblokavanje da više ne zna ni gdje je, ni s kim je. Koktelčići, sokići na slamčicu i slatki skupi likerčići su u redu. Međutim, muškarci vole cure koje su spontane i koje se mogu ‘otkačiti’ uz čašicu dvije žestine ili obične pive te procijeniti i spontano pokrenuti zabavu.

Humor i glasan govor

Još ako imaš dobar smisao za humor svakog frajera ćeš brzo oboriti s nogu. Ako su tvoji povremeni ispadi humora potkrijepljeni i samopouzdanjem, te u granicama kulture, ti si sebi već osigurala brojne obožavatelje. Ukoliko on primijeti da si otvorena i sigurna u sebe, da si često dobro raspoložena, puno brže će se i on tebi otvoriti.

Hrabra, jaka, ratoborna

Nasilje ne dolazi u obzir kada je dama u pitanju, ali kada dođe do ‘frke’ i sukob je nemoguće izbjeći, iako to nikada javno neće reći, svaki muškarac bit će impresioniran djevojkom koja se sama za sebe zna izboriti, umjesto da instiktivno vrišti i pada u nesvijest.

Nema problema sa svojom seksualnošću

Za mnoge djevojke ovo je posebno osjetljiva tema, ali muškarci vole cure kojima nije problem pričati o svojoj seksualnosti, osobito o stvarima koje voli. Ovo je vrlo važno ako ste u vezi jer se trebate seksualno poklapati i razumijevati.

Ne šuti kada je zaljubljena i otvoreno pokazuje osjećaje

Varate se ako mislite da muškarci i dalje poštuju tradicionalan pristup flerta u kojem je pravilo da oni prvi pristupe curi.. Naprotiv, barem jednom u životu svaki muškarac je maštao o curi koja ga ‘grabi’ kao zvjerka. Osim što ga takvim ponašanjem možete iznenaditi, šanse da poklekne drastično se povećavaju ako nemate problem s tim da ga prvi poljubite. Ne vole muškarci igrice, spletke ili nagađanja kojima se moraju opterećivati kada su u pitanju ženske želje, misli i emocije. Muškarci su prizemna bića i tu nema puno komplikacija i filozofije. Zgrabi ga, otmi i vodi kući.

cure.ba

Komentari

komentara