Ljubav i veze

Nismo ni svjesne – Šta muškarci ne vole na nama?!

Napisao admin

Mnogim ženama je jasno da muškarci ne vole zanovijetanje, posesivnost, dramu… Ali, pored očitih, postoje i druge stvari koje su muškarcima potpuno neprivlačne. Otkrivamo vam šta muškarci ne vole na nama, a čega zapravo najčešće nismo ni svjesne.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Plakanje – Plač s razlogom svako će razumjeti, ali nekontrolisan plač ničim izazvan većini muškaraca je potpuno neprihvatljiv.

Neodlučnost – Neodlučnost, pogotovo u kupovini, muškarcima je potpuno nerazumljiva. Sve što on želi je da nakon drugog izbora donesete odluku kako biste mogli nastaviti dalje sa vašim životima.

Prijateljstvo s bivšim – On vjerovatno ne održava kontakt sa bivšom i ne ispija kafe sa njom, pa mu jednostavno nije jasno zašto je vama potrebno društvo bivšeg dečka.

Planovi – Mnogim muškarcima ne bi se svidjelo kada biste ih uključili u plan bez pitanja. Iako ste sigurni da bi pristao, ipak ga pitajte prije nego što isplanirate sve u detalje.

Izigravanje mame – Većina će biti oduševljena ako im napravite ručak ili pospremite stan, ali će mrziti ako ih napominjete šta su sve krivo napravili. Želi da se brinete o njemu, ali ne i da ga stalno napominjete da je prljavom vešu mjesto u korpi, da je praznom tetrapaku mlijeka mjesto u smeću, a ne u firžideru…

ljepota.ba

Komentari

komentara