Ljubav i veze

Ma baš vas briga – 9 stvari zbog kojih djevojka nikome ne treba da se izvinjava!

Napisao admin

Vaš život može postati predmet razgovora osoba kojih se ni najmanje ne tiče, ali baš vas briga…


Djevojka (Foto: Ilustracija)

Možda će neko očekivati da mu objasnite ovo ili ono, ali zbog ovih stvari zaista nikome ne treba da se izvinjavate! A osećajte se slobodno da produžite spisak, prema sopstvenom nahođenju!
1. Jer jedete brzu hranu

Ko je rekao da mora da vas šutne dečko da biste bez griže saveti mogli da uživate u porodičnoj pici i porodičnom pakovanju sladoleda? Brza hrana postoji sa razlogom i tako je ukusna! Uživajte i ne izvinjavajte se.

2. Jer imate aktivan (ili neaktivan) seksualni život

Društvo je kreiralo niz predrasuda i tabua kada su žene i njihov seksualni život u pitanju: Ili ste se previše dale u promet, ili ste prevelika svetica i ne znate da se opustite. Sve to može da pretvori seks u stvar zbog koje ćete se stideti, a niša ne može više da pokvari stvar nego ljudi koji vam govore šta treba, a šta ne treba da radite. Fokusirajte se na to da seks bude zaštićen i da u njemu u uživate, a koliko često ili retko ga imate – nikog se ne tiče!

3. Jer jedete previše ili premalo

Uf, kakvo sam prase, prejela sam se za ručak; ili… Ništa nisam jela od 8 sinoć, stvarno pazim na liniju… Ne znamo šta je gore od ta dva. Znate šta devojke, nemojte osećati potrebu da nekome objašnjavate šta, kada i koliko stavljate u svoja usta.
4. Zbog statusa veze

Ako smo singl, nešto sigurno nije u redu sa nama. Ako smo u dugoj vezi, onda to verovatno znači da smo dosadna, prizemna stvorenja, koja verovatno više i ne briju noge. Ako vas neko (ne)ljubazno zamoli za objašnjenje vašeg ljubavnog statusa, budite slobodni da zakolutate očima, okrenete se i produžite dalje.
5. Jer nosite helanke iako niste tanki kao Kira Najtli

Jer, ako jeste tako tanki, onda su verovatno svi biti zabrinuti što ne jedete dovoljno.
6. Jer imate čvrst stav

Ako ste odlučni, a uz to ste još i žena, verovatno će vam uslediti epitet – kučka. To što znate šta želite i kako to da dobijete, ne čini vas lošom osobom, a ko god to misli neka vam se bolje skloni s puta!

7. Jer ste (pre)emotivni

Žene prati taj glas da su lude i preemotivne, samo zato što zapravo pokazuju svoje emocije, za razliku od muškaraca koji će ih često čuvati samo za sebe. Ako ste tužni, srećni ili besni, za to očigledno postoji razlog. Zato pustite da to izađe iz vas, slobodno!

8. Jer vam se dopada određen tip muškaraca

Vi zaista ne dugujete objašnjenje nikome zato što vam se dopada bašta taj tip koji vam se dopada. Možda neko veruje da on nije vredan vašeg vremena, a možda je i taj neko u pravu. Ali to vas se trenutno ne tiče.
9. Zbog broja kilograma

Da li je u pitanju hormonski problem ili prosto iskrena ljubav prema hrani, nije važno. Žena nikada ne bi trebalo da se pravda zbog svojih kilograma!

cosmopolitan.rs

Komentari

komentara