Ljubav i veze

Prepoznajte ih – Rijetke vrste frajera koje trebate čuvati kao kap vode na dlanu

Napisao admin

Naša najveća pogreška jest što ih ne znamo prepoznati na samom početku


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Zapravo, svaki muškarac ima potencijal da bude ČAROBNJAK, samo kad hoće.

To nije neka osobita mudrost i nisu oni ni rijetki. Čarolija je svakodnevna i svakom dostupna. Mi je moramo samo prepoznati i prepustiti se.

Kod LJUBAVNIKA je već malo zahtjevnija situacija. To su oni što stvarno znaju kako voljeti žene, bez obzira na koji kilogram viška, bez obzira na izrast na kosi i bez obzira na sve nevažne stvari kojima smo često (bespotrebno) opterećene.

Oni točno znaju što reći i napraviti, i tada se mi osjećamo kao najprivlačnije i najljepše na svijetu.

Ali, da ne bude zabune, oni katkada nemaju ideju o vezi, a često nisu ni slobodni…

Ali ako je pravi ljubavnik, to i nije prva stvar koju saznamo nego najčešće posljednja, pa onda na kraju padne u vodu svaka naša nada da smo ga našle i da ćemo ga zadržati.

Međutim, dok traje, nije samo dobro nego je – najbolje.

DOBRI-BOLJI-NAJBOLJI prava su rijetkost i dragocjenost. Naša je najveća pogreška što ih ne znamo prepoznati na samom početku nego tek na kraju shvatimo što smo izgubile. Zato, pamet u glavu!

Čim prepoznate da je netko dobar, pa se onda poslije neizbježnih uspoređivanja s drugim dečkima (da ne kažemo bivšim) ispostavi da je Bolji od drugih, znajte da će vjerojatno za vas biti i Najbolji! Čuvajte ga i ne dajte mu da ode! Jer ako ode, to je onda neki sindrom Halleyeva kometa…

Sljedeći se baš dugo čeka.

vecernji.hr

Komentari

komentara