Ljubav i veze

Totalno iskreni – Kako znaju da su zaljubljeni? Evo što kažu frajeri!

Napisao admin

Žena zna kad je zaljubljena, a muškarci… njima treba neko vrijeme da to shvate. Časopis Men's health otkriva kada muškarci znaju da su stvarno zaljubljeni u svoju curu.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Bivša je… bivša
 
Kod bivše cure uvijek postoji opcija da će se pomiriti ili barem opcija da će se ponovno vidjeti i osjetiti stare osjećaje. Kad muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje shvaćati i da je zaljubljen u svoju sadašnju curu.
 
Stalno mu je na pameti
 
Većina muškaraca na početku veze može razdvojiti novu curu s kojom se viđaju od ostatka svog dana, ali kad-tad se dogodi onaj klik – jednom kad mu se cura uvuče u misli tijekom svakodnevnih stvari koje radi, i jednom kad više ne može prestati misliti na nju, tada mu je sasvim jasno da je zateleban.
 
Oduševljavaju ga mane
 
Na početku svi tražimo vrline druge osobe, ali jednom kada nas oduševe nečije mane, znači da smo zaljubljeni. Jednako vrijedi i za žene i za muškarce – ako mu je nešto čega se mi sramimo jednostavno preslatko, znači da je pao.
 
Ne primjećuje druge žene
 
Naravno da ih primjećuje, ali kao da ih ne vidi. Zaljubljeni muškarac jednostavno nema potrebu gledati ikamo osim ravno u svoju curu.

index.hr

Komentari

komentara