Ljubav i veze

Nećete vjerovati šta je prvo na popisu – Šest čudnih stvari koje muškarce privlače kod žena

Napisao admin

Postoji puno stvari koje su muškarcima privlačne kod žena. Ali da li ste znali da postoje i zaista čudne stvari koje privlače muški pol? Da, i ima ih sigurno mnogo… Kako smo svi drugačiji, tako nas privlače i različite stvari. Donosimo par stvari zbog kojih će vam postati jasnije da nedostaci i nesavršeno nekome mogu biti izuzetno simpatični i privlačni.


Žena (Foto: Cure.ba)

Strah
Zvuči smešno – muškarci žele da se devojke boje nečega? Ali zapravo, kada bolje razmislite, tačno je tako. Nije da muškarci žele da žene imaju u sebi usađen ogroman strah od nečega, ali mala doza straha njima imponuje i daje im priliku da pokažu svoju hrabrost i ispadnu heroji pred vama.
 
Da vide ženu bez šminke i neočešljanu
Činjenica je da većina muškaraca gleda na to da li je žena sređena, našminkana, očešljana. Međutim, njima je itekako privlačno da vide ženu bez ičega – spremljenu za kuću, neočešljanu, bez šminke… Muškarci tvrde da njima to daje određeni okvir toga kakva je žena zapravo. Poanta je u prirodnosti, zato nemojte da se bojite da pokažete svoju prirodnu lepotu.
 
Nošenje naočara
Deluje čudno, ali muškarci smatraju da su izuzetno privlačne žene koje nose naočare – i koje znaju kako da ih nose. Njima je to vrlo atraktivno, pogotovo ako se uklapa u luk koji nosite i ako znate kako da ih uskladite.
 
Gledanje kako žena nanosi šminku
Muškarci su vrlo fascinirani time kako žene koriste šminku. Začuđuje ih činjenica koliko zapravo precizno žene mogu da nanesu šminku i to da svaka od nas ima svoj jedinstven stil šminkanja. Zato, nemojte da se ustručavate pred njima da popravite šminku, to je nekima izuzetno seksi.
 
Naglasak
Nemojte da se bojite da pričate tačno onako kako izvorno govorite. Nije bitno kakav naglasak ili izgovor imate – budite prirodni. To je nešto što je muškarcima iznimno atraktivno, privlačno i slatko kod žena.
 
Strije
Ako imate strije, verovatno ste zbog njih veoma nezadovoljni. Međutim, velike su šanse da vašem partneru one uopšte ne smetaju.

zena.hr

Komentari

komentara