Ljubav i veze

Sami su otkrili – Kad muškarci bježe glavom bez obzira?

Napisao admin

Vrlo često smo mi same uzrok zašto se muškarci udalje.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Jedno malo online istraživanje otkrilo je nekoliko stvari koje muškarcima neopisivo idu na živce kod ljepšeg spola i zbog kojih bježe glavom bez obzira, a nije laganje.
 
1. Drama
 
“Poslušat ćemo vas što se tiče pravih problema, no dramatiziranje jer se nismo javili baš onda kad smo rekli, natjerat će nas u bijeg, bez da okrenemo glavu.”
 
2. Posesivnost
 
“Briga je jedno, malo ljubomore drugo, a pregledavanje mobitela, Facebooka i konstantna pitanja gdje si i s kim si nešto sasvim treće. Volimo kad se brinete, jer tako znamo da vam je stalo, malo ljubomore je slatko, a ovo treće nam je dokaz da nam ili ne vjerujete ili nas pokušavate kontrolirati, što je još gore.”
 
3. Nametljivost
 
“Žene vole svoj privatni prostor, ali muškarci ga vole još više. No, svatko od nas ima svoju definiciju nametljivosti. Nekima je i viđanje tri puta tjedno nametljivost, ali većini nas nametljivost je kad cura želi po cijele dane biti pokraj nas ili čuti se svakih pola sata.”
 
4. Prošlost
 
“Življenje u prošlosti ne donosi ništa dobro za novu vezu. Zanima nas što ste radile prije nas, ali nas ne zanimaju detalji. Pogotovo nas ne zanima uspoređivanje s bivšim partnerima. Dapače, to nam jako ide na živce.”
 
5. Moć
 
“Opsesija time tko nosi hlače u vezi je apsolutno nepotrebna, jer je i to jedna od stvari koje narušavaju odnos. Posebno ako žena forsira da bude glavna. Veza je kompromis i nema potrebe da netko bude glavni.”

index.hr

Komentari

komentara